2011. augusztus 10., szerda

Kedves barátunk, Tilk László,


„örömmel” olvastam a közzé tett leveledet … örömmel, mert tényleg össze kell fogni azoknak, akiket a téma érint! DE … bánattal, hogy eddig jutott az ország, közel 3 millió embert érintve ... értve ehhez - sajnos – ezek szerint Téged is!
„örömmel” , mert te is tenni akarsz valamit!
DE … bánattal, mert az összefogásnak hathatósnak, jogszerűnek,  ütősnek, megállíthatatlannak, erővel rendelkezőnek kell lennie, csak így „győzhet” az igazság, a hitelkárosultak százezreinek országos kiterjedésű csoportosulása!
… és itt van a lényeg!
Van egy igen komoly szerveződés már, ahol nemzetközi hírű közgazdászok, elismert ügyvédek, szakértők támogatásával több, mint 2000 regisztrált tenni akaró,  a jog eszközeivel perelni akaró hitelkárosult van, az oldalukon közzé tett beadványokkal, határozatokkal, szakértői véleményekkel :
www.hitelkarosultakert.hu   - én igen gyakran bele-bele olvasok, igen hasznos információkat tartalmaz, napra kész lehet a látogató!
Kérlek, tanulmányozd az oldalt, és te is, az eddig létrejött csoportod is csatlakozzon oda, ha tenni szeretnél magadért, magatokért!
Nem lehet kiscsoportokban fellépni!
Egységben az erő és a siker!
Én „izgulok” minden károsultért, szurkolok az „igazságnak”  ….
mert, ez már nem csak a hitelkárosultak tragédiája, hanem az országé is … nincs fizetőképes kereslet, fogyasztás, hiszen ezek a családok az utolsó fillérjeiket adják a törlesztő részletükbe … a kkv-k tönkremennek … nemhogy nincs gazdasági fellendülés, földönfutóvá válhat az ország … minden mindennel összefügg …
De ez már politika, gazdaságpolitika, nem ennek a fórumnak a témája.

Barátsággal,
Éva

Devizaadósok Érdekvédelmi Szövetsége szervezése

Nincsenek megjegyzések: