2012. július 20., péntek

Akinek van humora, mindent ért, akinek nincs az ....

Kásler Árpád megkezdte az én személyemmel IS a foglalkozást weboldalán. Lelke rajta. Ami jó, azt vagy lopják, vagy hamisítják, vagy gyalázzák. Biztos fáj neki - amilyen hiú - hogy öt pertársaság adta be keresetét a Fővárosi Törvényszékre és ő éppen egyike volt azoknak, akik fennen hirdették, hogy "ilyen állat" nincs. Erről a média hírt is adott. Pertársaságok márpedig törvényesek, vannak és semmivel nem mennek kisebb eséllyel a bíróságra mint az egyénileg indulók, legfeljebb ötöde tizede költséggel.
Akár büszke is lehetnék arra, hogy egy média által felkapott személy, személyemet támadja, feketíti. Hírbe hoz. :)
Stílusosan "Kavarás" írásával. http://kaslerarpad.hu/?p=1391
Írásában megpróbál összeugrasztani Dr. Makkos Alberttal, akivel ő már összeugrott. Makkos egy doktorált közgazdász. És Kásler? Honnan jött ez az ember és hova tart?
Dr. Makkos Albert szakmai tevékenységét nagyra tartom. Lényegében neki és Dr. Damm Andreának van - szvsz - számba vehető szakírói munkássága a devizahitelezés jogi és közgazdasági összefüggéseiről.
Albert előadásmódjára (!) nem annak tartalmára, valóban alkalmaztam gunyorosan a "primadonna" jelzőt, amit - ilyen összefüggésbe hozva - sajnálok és remélem egy jót röhög Kásler szarkeverésén. Rám is mondhatják szafarikalapommal, hogy ez egy Pampalíni? Jót röhögök rajta. (A könyveladási jutalékkal kapcsolatos dolgokat meg ő tudja a legjobban. Nevezetesen semmiféle jutalékot nem fogadtam és fogadok el és nem csak tőle, hanem más szolgáltatóktól sem. Esetében - a piacon egyébiránt az értékesítőnek jogszerűen kínált - jutalékot a tagságnak adandó kedvezményként kértem.)
Dabasival nem foglalkozom, miután ő is hasonló módon bemutatta magát és jól fejlett küldetés tudatát, arról nem is szólva hogy olyan szervezetet hogy "Fehér Kéményseprők" nem ismer a bírósági nyilvántartás. Az Internet meg média ugye felületes bármit kibír manapság.
Kásler azon állítását pedig, hogy én mint a DÉSZ elnöke nem képviselem a devizaadósok tömegeit, nem súgtam (!) neki, hanem többször rögzítve van a szervezet hivatalos weboldalán, hogy a szövetség törvény előtt - és a médiában is - csak és kizárólag tagjait képviseli. Ez egyfelől törvényi előírás is, másfelől ki ismeri a devizaadósokat? Hol van róluk névjegyzék? Csak úgynevezett "küldetéstudatosak" azaz önjelölt próféták képviselnek és mentenek meg szájjal mindenkit!
Káslert tehát nem minősítem - minősíti ő önnön magát - ahogy mindenki. A bibliai üzenet ugye: Ne ítélj, hogy ne ítéltess. Tehát a továbbiakban személyével és ügyeivel sem foglalkozom. Egy sort sem írok számára, hogy azokat összefüggéstelenül kiragadja és szarkeverésre használja. Egyébiránt bármely leírt soromért vállalom a felelősséget. Akár közölheti az egész levelezésünket - ha abban öröme telik - de akkor a teljes levelezést!!! Hadd csámcsogjon, aki ezt szereti. Amúgy éppen az ő - azaz Kásler - megnyilvánulása tett pontot a ma a devizaadósok ügyeiben megszólaló és működő szervezetekre irányuló tanulmányaimra. Meg is osztom itt azokkal akik erre kíváncsiak. Ahogy a társadalom átpolitizálódott, ezen szegmensében is felmutathatók az "utcai harcosok" és a mérsékeltek. Én a mérsékeltek körébe tartozónak vallom magamat és az általam, irányított DÉSZ-t, mert nekünk a bíróságokon és a törvényhozásnál van dolgunk, nem az utcán.
Ott tudjuk rendezni elszámolási vitáinkat a bankokkal, akik nem ellenségek, hanem ellenérdekű felek a kölcsönszerződések kapcsán. Mert ugye nem csak én tartom bankban a pénzemet? Ahogy tüntetésekre sem járok és a sajnálatos kilakoltatásoknál sem lépek fel tettlegesen hatósági személyek ellen. Mert az sem megoldás. A dulakodás.
Aki pedig bármire kíváncsi az én ügyeimmel - avagy a DÉSZ ügyeivel - kapcsolatosan a káslerárpádi kavarás kapcsán, az bátran forduljon közvetlenül hozzám. (Kétezer éves bölcsesség: Hallgasd meg a másik felet is.)