2008. március 22., szombat

Húsvét első napja

Az idei Húsvét első napját szanaszét töltöttük. Ádianyu meghűlt, így ő Hűvösvölgyben, én miután nem jó vegzálni engem már hosszab utakra Sasadon, a család meg expdicióra ment a nyíregyházi nagymamához. (Ahogy az a köztudatba bekerült a volt nyíregyházi konzervgyár reglámjából lekvár ügyben.)
Képriportok:
Níregyházi expedíció
Sasad

2008. március 20., csütörtök

Medvehagyma és Péncélos vitéz

Megkóstoltam a medvehagymát. Küllemre olyan, mintha spenót, vagy sóska lenne. Ízre viszont a fokhagymára emlékeztet. Ma nálunk volt a Főnök. :) Most döbbentem rá, hogy nem készítettem fotókat róla, pedig igazán jól tud fotózkodni. Majd bepótoljuk, lehet már holnap. Eszter és Gergő is együtt jöttem a csemetéjükért. Megdézsmáltuk a húsvéta vett sonkaféléket. Pici Párom már nagyon készül édesanyjához, húsvétra, megszervezte ahogy az utódainkat együttesen viszi a Mamikájukhoz. Lesz öröm.

2008. március 19., szerda

Hauser Rádió

Így hívják azt a nosztalgiarádiót, aminek most örülök. A Nyuszi hozta. :) Mert megérdemlem. Folyamatosan megy nálam a rádió, főleg a Kossuth. Pedig harminc éve de vágytam csak a zenét sugárzó adókra. És lám.
Ma viszont belefututtunk az információs sztrádán a GVH piacfelmérésébe. Kemény küzdelmet folytat úgy látszik a Hivatalal a versenyt "korlátozó" jelenségekkel. Egy kérdőívéből kiderül, hogy az azt összeállítónak halvány elképzelése sincs az ingatlanpiaci civil szervezetekről. Ám ez nem csoda, hiszen a parlamenti képviselőknek sem. Végülis annyi már Magyarországon az úgynevezett civil szervezet mint a nyű. Látható a Fiatal Baloldal kanosszajárása is, amikor szakmányban hozták létre a civil szervezeteket a pártpénzek beszedésére. Furcsa átmeneti világban élünk.
Dalban LGT Szól a rádió illetve Nagy utazás