2011. május 17., kedd

Bíróság előtt az IMF vezére

A Nyújorki szobalány, az Öt rendőr és az Ovális szoba. Mi köti össze ezeket a fogalmakat? Bizony-bizony. A hormonális befolyásoltság alatti elkövetés. A hetvenes évek hazai katonai nyelvezete szerint ezek a "gatyaügyek". A "francia baloldal szégyene" potenciális vezére gatyaügybe keveredett New Yorkban.  Példás gyorsasággal ma már bíróság előtt is áll. Az IMF sajtóközleménye itt olvasható. Esszenciája: "Az IMF továbbra is teljes mértékben működőképes és működik."
Magyar vonatkozása is van az ügynek.  Nagy Piroska újságíró személyében, akivel az IMF vezér anno a sajtó híradások szerint szintén szerelmi viszonyba keveredett. Vajon milyen összeg ütheti a Nyújorki szobalány és tanácsadói markát? Mert hogy az IMF vezérét nem csukják le, arra fogadásom van. 
"Mint felajzott csimpánz, támadt a francia írónőre" ... "nem tudott ellenállni az őt imádó nőknek". 
Részletek a vádirat szerint:

Steven Lane nyomozó a dokumentum szerint arról számolt be, hogy Dominique Strauss-Kahn szombat délben a 44-ik utcán álló szállodában bezárta az ajtót és nem hagyta kimenni a szobalányt a szobából. Ezután hozzájárulása nélkül megragadta a mellét, megpróbálta lehúzni a nő fehérneműjét és erőszakosan fogdosni kezdte a sértett nemi szervét - olvasható a New York-i bíróság elé került vádiratban.
Az IMF vezérigazgatója kétszer is arra kényszerítette a szobalányt, hogy vegye szájába a péniszét - tette még hozzá a dokumentum, amely szó szerint úgy fogalmaz, hogy „erőszakkal kapcsolatot teremtett a pénisze és a nő szája között”. Korábban a szobalány egyébként még azt mondta a rendőröknek, hogy Strauss-Kahn orális szexre akarta kényszeríteni, de végül sikerült kiszöknie a szobából az erőszakoskodó elől, és segítséget kérni a szállodai személyzettől - legalábbis Paul Browne, a New York-i rendőrség szóvivője erről beszélt vasárnap.  
A vádirat szerint Strauss-Kahn nemcsak orális, hanem anális szexre is kényszerítette a hotel alkalmazottját, erről azonban a dokumentum nem tartalmaz továbbiakat.  
A nyilvánosságra hozott dokumentum két rendbeli szexuális bűncselekménnyel, egy rendbeli nemierőszak-kísérlettel, két rendbeli szexuális visszaéléssel, egy rendbeli erőszakos törvénytelen fogva tartással és egy rendbeli szexuális zaklatással vádolja az IMF vezérigazgatóját.
Forrás

4 megjegyzés:

Névtelen írta...

Főszerkesztő Uram, most kivételesen tévedsz. Belső hírforrásból tudom, hogy saját kérésére le fogják csukni Kán urat, és női börtönben helyezik el.

Unknown írta...

A munkásosztály a paradicsomba megy?

Szatír írta...

A mázlista. A női börtönben meg végre azzal foglalkozhat, amit igazán szeret, nem a mocskos pénzügyekkel.

Szatír írta...

Jól értelmezem? Kétszer orálisan, egyszer análisan?