2011. december 17., szombat

Napi Vicc -


Ma elég szar napom volt, így elhatároztam, hogy feldobom valamivel, mielőtt eret vágok. Azt ötöltem ki, hogy közvélemény kutatást tartok, megkérdezem a gyerekeket, hogy szerintük ki/mi az a “kurva”, persze először a szülőktől kérek engedélyt. Szülők jó fejek voltak, sok esetben megengedték, mert őket is érdekelte a válasz.

A következő eredmények születtek.

Zsófi, 6 éves
A kurva? Az egy csúnya szó amit apu mond amikor nem megy a számítógépe.

Peti, 7 éves
A kurva az egy olyan néni aki olyan bácsikkal alszik, akik nem tudnak egyedül elaludni mert félnek a sötétben.

Andris, 5 éves
A tesóm szokta mondani ezt a szót a Lilire, aki sírva fakad. Csúnya szó, azért mondják, hogy sírjanak a lányok.

Eszti, 8 éves
A kurva az az, aki nem tud rendesen parkolni, apu szerint.

Luca, 7 éves
Apa szokta mondani anyára, hogy hülye kurva, de csak akkor ha anya nem hallja… (itt anyuka elég idegesen rángatta ki a gyereket a tékából…)

Bécike 7 éves
A kurva az a fradi mert apa mindig azt mondja hogy kurva fradi kurva fradi bár nem tudom hogy mi az a fradi de biztos az is nagyon csúnya szó.

Csilla, 6 éves
apa szokta mondani mikor nézem a barbis mesét, hogy már megint ez a rózsaszín kurva vernyákol a tévében és én ilyenkor mindig sírok és anyu megvigasztal és azt mondja, hogy a barbi nem is kurva viszont apu egy köcsög. A köcsög az pedig az a váza amibe anyu virágot kap de nem tudom miért mondja ezt apának hiszen apa nem is váza.

Botond, 7 éves
A kurva az az, aki nagyon ki van festve és nincs pénze ruhára, ezért áll az út szélén és kéreget az autósoktól pénzt ruhára.

Petra, 6 éves
A kurva az egy olyan néni, aki csak este dolgozik, mert akkor jönnek haza fáradtan az apukák és ő beszélget velük. én is szeretnék majd kurva lenni. (itt anyuka hanyatt esett…)

Dénes, 4 éves.
A kurva az a szomszéd kutyus, mert hajnalban ugat és apa mérges lesz ilyenkor és azt mondja hogy megöli a kurva kutyát, szerintem a kurva az egy kutya fajta mint például a kuvasz, csak hangosabb.

Adri, 7 éves
A kurva az az, aki ilyen nagy terepjárókból száll ki és szőke haja van és csizmája és nem tud rendesen tankolni és mobiltelefonál. (mondja ezt úgy, hogy mellette áll az anyja, aki szőke, csizmában van, mobiltelefonál és a téka előtt áll a Lexus terepjárójuk.)

Karcsi, 5 éves
A kurva az a Liptai Klaudia. Apa mondja mindig mikor meglátja a tévében és anya mondja, hogy nem kurva hanem színésznő de apa azt hiszi, hogy kurva, tehát az is olyan, mint a színésznő, csak sorozatokban játszik és a fiúk azt nem szeretik.

Brigi, 7 éves
A kurva az az aki pénzért szexel, ezt onnan tudom, hogy megkérdeztem aput. De nem tudom mi az a szexelni, mert azt már nem magyarázta el.

Pistike, 6 éves:
A kurva az egy olyan néni, aki pénzért ad puszit. Anyu ingyen ad tehát anyu nem kurva.

Viola, 5 éves:
A kurva az a nagynéném mert anyáék mindig azt mondják, hogy már megint jön kölcsönkérni az a kurva és akkor megjön a nagynéném. (szülő gyereket tékából kirángat, saller repül…)

Zolika, 6 éves
A kurva az olyan néni, aki letolja a bugyiját és megmutatja a punciját, aztán elszalad.

És végül a megmondóember:
Dezső barátom, 29 éves, postás: A kurva az az, aki azt csinálja pénzért, amit te ingyen sem.

Forrás: http://napivicc.com/vicces-igazsagok/gyerekkozvelemeny-kutatas-kurva/#ixzz1gn11qQrB

Megjegyzés: 

Mint majdnem mindennek, a kurvaságnak is vannak fokozatai, főleg ha egy olyan bélyegzőre gondolunk, mint amilyen az "Iktatva!" Ivarérett férfi definíciója (figyeljük csak meg benne a matematikai logikai elemeket):
Kurva:  aki veled, IGEN
Büdös kurva:  aki veled IS
Kibaszott, büdös, riherongy kurva:  aki mindenki mással, csak veled NEM

Ablak a világra frissen 3 óra alatt

Mert ez műanyag. 
Nincs jobb befektetés, a jó gyerekeknél. A legjobb befektetés, az egészséges és jó gyerek. 

2011. december 15., csütörtök

Adózók, adóztatók és ingyenélők

A diagramok magukért beszélnek. Nem jobboldal és baloldal van, az színház arra, hogy a társadalom minden rétege megosztásra kerülhessen és egymással versengjen - ki a győztes ki a vesztes - és szembe álljon. Adózók, adóztatók és ingyenélők vannak. Nálunk az adóztatók a végletekig elszemtelenedtek és az ingyenélők a végletekig elszaporodtak. Itt vannak gondjaink forrásai. Több pénzt talicskáznak ki és élnek fel, mint ami szükséges és elégséges lenne. 
2011. december 14., szerda

Hallgassuk meg egymást: Én a bankár

Orbán a bankcsicska, avagy a devizahitelek kérdésének megoldása. Bejelenthetem, hogy mi bankárok, véglegesen és visszafordíthatatlanul győztünk Az Orbán kormány megadta magát, elfogadta az általunk kierőltetett szabályokat, és beállt a sorba. Azzal kezdődött, hogy az 1,6 millió devizahitelből elkülönítettük az ingatlan jelzálogra bejegyzetteket.  Ezekhez egyelőre nem nyúltunk, hanem elfogadtuk a kormány kilakoltatási moratóriumát mindaddig, amíg nem állapodunk meg ügyükben a kormánnyal.

              Viszont több mint 1 millió devizahitel esetében  teljesen szabad kezet kaptunk. A törlesztő részleteket  150-200  százalékra emeltük. Ezeket  az adósokat gyakorlatilag elevenen nyúzzuk meg.  Itt tehát teljes győzelmet arattunk.
              Az ingatlan jelzálogra bejegyzett  devizahitelek esetében  nagyon csábítónak tűnik, hogy rendkívül olcsón meg lehetne szerezni  a fedezetként szolgáló ingatlanokat.  De ez nem ennyire egyszerű.  A kormánynak és részben nekünk is az volt az álláspontunk, hogy a nemfizető adósok tömeges kilakoltatása az adósok lázadásához vezethet. A kormány és bankellenes polgárháborúra pedig nincs szükségünk. Sem a kormány, sem mi, nem szeretnénk  állandó fenyegetettségben élni. Senki nem akar Fenyő János sorsára jutni, - aki bár sokat áldozott a biztonságára, mégis megölték. Senki nem akarja, hogy a felesége csak testőrök kiséretében mehessen vásárolni, vagy a fiát fegyveres őr vigyázza az iskolában .  És persze tökéletes védelem nem létezik .
               Így a kormánnyal abban állapodtunk meg, hogy az állam kamattámogatást nyújt azokhoz az új hitelekhez, amelyekből  a mi embereink megvásárolják  a mintegy 105 ezer ingatlan fedezetből mégis eladásra kerülő egy-két tízezer  ingatlant. Tehát az állam nem az eredeti tulajdonost fogja segíteni, hogy az megtarthassa a tulajdonát, hanem az új tulajdonost, aki a mi emberünk lesz. ( Az államnak erre a célra a ti adótokból lesz pénze. )
               Azoknál az adósoknál, akik megtarthatják ingatlanukat, csökkentenünk kell a törlesztő részleteket. Amennyivel most csökken a törlesztő részlet, annyival fog nőni az adósok tőketartozása. Ez vélhetően így lesz néhány évig. ( Erre szintén a ti pénzetekből vállal garanciát az állam.)  Fél millió mostani könnyítés 2-3 milió forint többlet tőkét eredményez később. Ez egy jó konstrukció,-  nekünk.
               Az adósok szinte sosem fognak tudni  kiszabadulni az adósság alól. Mire egy 10 milliós lakást végre kifizetnek, az 30-40 millióba fog kerülni.
               A lehető legtöbbet kell kihoznunk a meglévő hitelekből, ha már újakat alig tudunk kihelyezni.
Forrás: http://bankar.blog.hirszerzo.hu/entry/21790#comments