2009. augusztus 1., szombat

2009. július 29., szerda

Úgy tűnik

A pénzhatalom által a média útján mesterségesen megvezetett, megosztott és a versenyeztetéssel szembeállított világban élünk, mely világ - értékrend - a jogrend és az erőszakszervek malomköveivel a maga "képére" őröl minket. Csak beszállni, avagy ellenállni lehet. Aki beszáll az pártkatona, kliens avagy szimpatizáns, aki nem az csak "terrorista" lehet. Barbár. Félelmetes! És ezt nevezik civilizációnak?

"Mindig van lejjebb"

'Valódi magyar terroristák'
A Nemzeti Nyomozó Irodában múlt pénteken Draskovics Tibor, igazságügyi és rendészeti miniszter, valamint Petőfi Attila, a szervezet vezetője elismeréseket adott át a Magyarok Nyilai terrorszervezet felderítésében közreműködő rendőröknek. Ezen az eseményen nem mutatták be a rendezvény végén a sajtó részére átadott felvételt, de Draskovics Tibor beszélt róla. A miniszter azt mondta: "Ez a DVD egy felvétellel kezdődik. A felvétel önmagában nem lenne izgalmas. Két szempontból izgalmas ez a felvétel. Az egyik, hogy azt a bombát sajnos valódi magyar terroristák helyezték ott el, ők robbantották föl, ők készítették el a felvételt. Ki akarták próbálni azt az eszközt, amit használni akartak. És használták is volna, ha ezek az urak és hölgyek, meg azok, akiknek az arcát most nem mutathatjuk meg Önöknek, nem ilyen jól végzik a munkájukat".
Balsai István, a legnagyobb ellenzéki párt politikusa hétfői tájékoztatóján azt mondta: a Draskovics Tibor által pénteken nyilvánosságra hozott felvétel - amelyről a tárcavezető azt állította, hogy politikai alapú terrorizmus előkészületeit jeleníti meg - valójában egy Bonyhádon történt korábbi bűncselekmény ügyében készült. "Csak a vak nem látja, hogy két azonos felvételről van szó" - jelentette ki Balsai István, akinek sajtótájékoztatóján egy televízió képernyőjén ezt bizonyítandó, egymás mellé raktak két képrészletet. A fideszes politikus az ügyről szólva úgy vélekedett, hogy minden eddiginél súlyosabb hazugság; Draskovics Tibor viselkedését pedig úgy jellemezte: "mindig van lejjebb".
Forrás: HVG