2008. május 1., csütörtök

Magyar Családkönyv

A történelem ismétli önmagát. Azt a földszakadást éljük át, mi magyarok, mint a zsidók mikor a rómaiak lerombolták a Nagy Templomjukat. Mikor egy másik civilizáció megsemmisüléssel fenyegette több ezer éves tudatos létüket. Aki teheti olvassa el a Zsidó Háború c. könyvet. Megújhodásunk, vesztes pozícióink legyűrése csak belülről jöhet. Nem a pénz tart meg -és össze minket, hanem a szeretet és a hit. Ha utóbbit találjuk meg magunkban az túlélésünk záloga. Írjuk hát meg sorsunkat, múltunkat, jelenünket és ezzel jövőnket. Írjuk meg mindannyian a Magyar Családkönyvünket. Tekintsünk magunkba, lelkünkbe, családi múltunkba szeretettel és hittel és megtaláljuk utunk. Kattanj rá!

2008. április 29., kedd

Tyúkpörkölt cigányosan

Milyen a jó tyúkpörkölt cigányosan? Hát mint a magyar, csak nem bográcsban hanem fazékban készül és a tyúk eredete kétséges. Ezért is cigányos az én tyúkpörköltem, mert gőzöm nincs kinek a kerek udvarában kapirgált. "Udvarom, udvarom, szép kerek udvarom, nem söpör már többé az én gyenge karom ..."
Képriport

Hun Attila

Az európai történetírást, nem mi magyarok műveltük. Más nemzetek fiai azt írtak rólunk, amit nem szégyelltek. Ahogy ma is a média. Letagadtak, lehuzadtak minket az égről. Az ARVISÚRA - hun-magyar biblia - a mitológia körén túl utalt - még mitológiának se ismerik el hivatalosan - míg más nezetek fiainak hasonló művei bejárják a világot. Eszméljünk hát! Tudatosítsuk, az írásbeliségünk tárgyi emlékeit Vajk és idegen kísérői megsemmisítették. Az emlékezetet viszont csak génjeinkkel együtt írthatnák ki. Mert a gének emlékeznek. Sorsunk génjeinkben írva vagyon! Arany János - a Welsi bárdokban - ki is mondta rájuk - és követőikre - a turáni átkot, mely azt jelenti, hogy testvér a testvért ne értse, és testvér a testvért pusztítsa. Látható ez korunkban is. Nem az idegen - ő csak irányít - hanem testvér a testvért fosztja meg a megélhetés alapjaitól, üveggyöngyért, áldozva Mammon oltárán.
Keresd az ARVISÚRÁT. Az Igaz Szólást. ARVISÚRA = Igaz Szólás! Megtalálod lelked és igazad.Ősi türk szólás: "Ki őseit feledi, áruló." Apáink gyilkosainak, sorsunk nyomorítóinak nincs bocsánat! Minket lefasiztázóknak nincs engedelem! Lásd, az idegen tulajdonú bankok, akik ugye befektetőik érdekeit védik - nem a tiedét, az adósét - eltaposták már csíráiban a hazai pénzügyi szerveződéseket, úgymint lakásszövetkezeteket, biztosítókat. Csírájában fojtják meg az önszerveződéseket, tőke és erőkoncetrációt. Fortélyos félelem igazgat! Ne engedj a csábításnak! Önnön lelked keresd, magad fajtájával szövetkezz! Ne vagy te génsebész. :)

Segítsetek!

"Valakinak holnap le kell győzni a sötétséget .... mondd, te kit választanál? Valakinak holnap át kell írni a régi meséket ... mondd, te kit választanál? Valakinak holnap le kell tépnie magáról a láncot ... mondd, te kit választanál" /Szörényi-Bródy: István a király/