2008. április 26., szombat

Szállj fel szabad madár!

"Nem kérdem én meddig járnak még köztünk, szemforgató hamis papok" ... tudjuk ezer éve. A Kárpát medence a miénk volt és miénk lesz. A mi befolyási övezetünk, életterünk. Megtarjuk és visszafoglaljuk, újra -és újra e hont. Síkra szállunk! Kié a sík, övé a víz. Kié a víz övé az élelem. A világ éhes és szomjas. Aki gyorsan ad, kétszer ad. Mi magyarok nem pénzért munkálkodunk, hanem a megélhetésünkért és szabadságunkért. Dologra fel! Ne azt nézd, megéri-e - ne higyj hamis papoknak - tedd ami dolgod, tedd amit lehet. "Hass, alkoss, gyarapíts ..." Mi adjunk kölcsönt, ne nekünk adjanak! Az adós szolga, rabszolga. Ne légy adós! Legyen más jó adós. Légy szabad magyar és adóztass! Ne adózz, adóztass! Elég volt Abszurdisztánból. Legyen újra Magyarisztán. Magyar Úrság = Magyarország.

Csak úrnak fáj ...

Csak úrnak fáj a szolgasors. Csak magyarnak fáj a magyar úrság hiánya. Magyarország, Magyarország, Magyarország! Best of! Über alles! Gyurcsán pajtás elvtárs - idegen ügynök - meg is monta: Le is út, fel is út! Tág a világ. És aki akar, tágulhat is. Mert itt ugye má globalizálnak a globalizátorok. Mert ugye megint - újra és újra - nincs más út. Régebben a szovjet út - mert azt szolgálta a családja is - most meg a ... (Moszkvai nagynénik, amerikai nagybácsik.) A magamfajta huszárgyerek - még ha unoka is - azért csak a maga csizmájában jár, a maga lovát üli és az övéit védi. Még ha ócska is az a csizma. Ám villan a szem, villan a kard.... és huszárgyerek csecset szop, ám faszt nem. Szolgáknak persze ez egy El Dorádó. Olyan urat választhat, amilyet csak akar. Nagyot kicsit. Idegent vagy bennszülöttet. Abszurdisztán, a szolgák eldorádója. A mindent lehet ... a minden lehetséges ...

2008. április 20., vasárnap

A kommün ezért kötelet adott!

Nézed, mi folyik itt. Ami befolyik az rögtön kifolyik. Nem leszek adós! Adós az aztán nem leszek, legyen aki ilyet szeret.Legyen jó adós más! A Gyurcsán Orbán.