2011. augusztus 17., szerda

Devizaadósok: Pertársaság struktúraSorszám
Devizaadósok Érdekvédelmi Szövetsége pertársaság struktúrája
Kölcsönszerződés
Pénzintézet
Autó (1)
Lakás
(2)
1


2


3


4


5


6


7


8


9


10


11


12


13


14


15


16


17


18


19


20


21


22


23


24
 minta

25


26


27


28


29


30


31


32


33


34


35


36


37


38


39


40


41


42


43


44
Pertársaságaink a fenti struktúrának megfelelően szerveződnek. Regisztrálni a www.devizaados.eu weboldalon lehet.
Devizaadósok Érdekvédelmi Szövetsége szervezése

Devizaadósok: Tervezett alapdokumentumok


Az alapdokumentumok elkészítésére önkéntesek jelentkezését várjuk a tilk@t-online.hu e-mail címre jelentkezéssel. 
Devizaadósok Érdekvédelmi Szövetsége (DÉSZ) Alapító Okirat és kellékei
1. Pertársaság Alapító Okirat és kellékei minta
2. Pertársaságok Nyilvántartása
3. Határozatok Könyve
4. Pénzkezelési Szabályzat
5. Feladatterv
6. Cselekvési Ütemterv (Programterv)
7. Tagjegyzék, Telefonjegyzék
8. Adminisztráció Ügyviteli Szabályzat
9. Szervezeti Működési Szabályzat
10. Logo
11. Pertársaság Kereset Minta
12. Pertársaságok Költségszámításai

Lőlap nyomtatásra


Posted by Picasa
A hazafias és honvédelmi nevelés része a légpuska és légpisztoly lövészet. Ehhez töltöttem fel ezt a kinyomtatható lőlap formát. 

2011. augusztus 16., kedd

Pertársaság próbaszámítások


A költségkalkuláció és a próbaszámítások rendeltetése az, hogy a devizaadós eldönthesse, megkockáztassa-e a pertársaságba lépést.

Kimutatandó:
-         A teljes költség nyertes per esetére
-         A teljes költség vesztes per esetére
-         A pertársaság megszűnése esetére

Jövőkép, próbaszámítások

Kimutatandó
-         Kimutatandó, hogy az egyes pertársaság tagok nyertes per esetében milyen kondíciók közé kerülhetnek
-         Kimutatandó, hogy az egyes pertársasági tagok vesztes per esetében milyen kondíciók közé kerülhetnek

A számítások MS EXCEL számoló táblában kell készüljenek bankonként és deviza-elszámolású hiteltermékenként (autó. Lakás stb.), hogy az egyes pertársaságok a devizaadósok számától függően is kalkulálhassanak. A kalkulációt szeretnénk Internetes kalkulátorrá fejleszteni.

Kérjük az érintett szakemberek segítségét és támogatását, illetve szívesen vesszük szolidáris  önkéntes segítő szakemberek támogatását is.

Devizaadósok Érdekvédelmi Szövetsége szervezése

Sors

Üzenet Kínából: Neki ez a teher......Mi megszakadnánk alatta a hegymenetben, ő viszont belehülyülne a miénk alatt :-; /pasa/


Pártfogónk


Posted by Picasa

4 hónapos világkörüli út után visszakerült helyére, A Magyar Művészetért Szoborkertjébe Attila hun király bronz lovas szobra, Györfi Sándor ragyogó alkotása, mely – párhuzamosan a világ 8. csodájának számító kínai agyaghadsereg budapesti kiállításával – Pekingben kiállításon képviselte a kortárs magyar képzőművészetet.
Forrás: Gubcsi LajosGyarmatosítás a devizaelszámolású hitelekkel

A devizahitelesek kálváriája kapcsán láthatóvá váltak a társadalom átalakításának fő irányai, a JOG/VAGYON/PÉNZ dolgában. 
Igaza van Mózesnek:
5 Mozes, 15,6: "Mert az Úr, a te Istened megáld téged, a miképen megmondotta néked; és sok népnek adsz zálogos kölcsönt, te pedig nem kérsz kölcsönt, és sok népen fogsz uralkodni, és te rajtad nem uralkodnak. "
Évtizedek óta megy már a propaganda, hogy a hazai lakásállomány 93 %-ban a lakosság tulajdonában van és ez az EU-hoz viszonyítva "egészségtelen".
Ma már jól látható, hogy az ingatlanadó stratégiailag szintúgy erre játszott, ugyanis az egy hatalmas prés az adóztatók kezében, ugyanis mindenkit elér, legalább is azt, aki tulajdonos. Csak az adókulcs mértékén múlik a kifacsarás dolga ( az pedig megszavaztatható)  ugyanis a rezsi költségek mellett lehet úgy emelni az adókulcsot, hogy a tulajdonosok alacsonyabb jövedelmű rétegei egyszerűen a jövedelmi viszonyaik kapcsán képtelenek legyenek akár az adó kifizetésére. (Ugyanis választhat, vagy a rezsit, vagy az adót fizeti. No nálunk ugye a táli időszak, a fűtés miatt a rezsi kevésbé szorítható le.)
A 2004-es az EU csatalkozás időszakában azonban adódott még egy fogás, a tulajdonviszonyok megváltoztatására, ez pedig a deviza-elszámolású hitel. Olyan képet lehetett felmutatni a lakosság felé - aki ugye lakni, házasodni akar - hogy kedvezőbb kamattal és havi törlesztő részlettel lehet elindulni a házasodás útján. El is indultak az emberek.Ma 350.000-re tehető a számuk. 
Népi megfigyelés: "Nem kell a kútba szarni, elég a kávájára, a szél úgyis belesodorja."
Be is jött a számítás. 150.000 otthon került a kockára. És lám, máris látható a "kibontakozás" iránya.
A magyar állam mutatja be,
- a tervezett Állami Eszközkezelővel illetve
- az Ócsai Övezettel.
A "bajba került" devizaadósok otthonait a vagyoni érték 35 százalékáért vidéken, 55  százalékáért a fővárosban, mint "piaci" áron szerzik meg. A kik is? Hát először ugye az állam. Majd az állam mellé állnak a cenzusos, azaz egymilliárd feletti tőkével rendelkező magán eszközkezelők .- ez éveben hoztak csendben törvényt erre -  az OTP Bank már jelezte is hogy, ilyet tesz. Akik ugye 35 százalékon megveszik a vagyont - és most kapaszkodj tollashátú - adómentesen működtethetik. Ha neked  Jómadár lenne néhány házad, amit bérbe adhatsz, te keményen adózol, ám a cenzusos az nem. A nagy hal bizony már kezdi rágicsálni a kishal farkát.  Ez így van megtervezve és  - most kapaszkodj - működik, már kétezer éve. Működik a forgatókönyv, kis hibával. A jász-kun redempcióval, mikor eleink egy része kiváltotta magát a szolgasorsból.