2011. augusztus 15., hétfő

Ki véd meg minket devizahiteles palimadarakat?

"Minden palimadár jómadár, ám nem minden jómadár palimadár." /Palimadár öndefiníció/
"Mindenkinek igaza van, erejéhez mérten" /Palimadár az igazságról/
"Rajtunk már csak az Isten segít, a velünk született bátorság. Az erő bennünk van, ne kívülről várjuk." /Palimadár a jóistenről./
Sorstáraim! Érintettek!
Látnunk kell hogy a nemzetközi körök - a befektetők - érdeke továbbra is a mi kiszipolyozásunk és az a pénzszivattyú, amit ránk raktak továbbra is működni fog. Lám a nemzetállamok, a kormányok is kitettek a FEDezetlen USD-nek. És ez midaddig így is marad, míg egy USA magántársaság bocsájtja ki a pénzt.
Sajnálatos módon a mi "kétharmados kormányunk" is úgy járt és jár, hogy mást mond a szája és máshol motoszkál a keze. Orbán Viktor szívünknek tetszően elmondja a frankót, hogy a hiteleinkre kötött szerződések oroszlánszerződések.
„Itt csak oroszlánszerződések léteznek, ahol az egyik fél rendszeresen visszaél a túlhatalmával. Az állam ezt tétlenül nézte, a parlament is gyakran, és azok az állami szervek is, amelyeknek ezt nem lett volna szabad eltűrniük. Én azt gondolom, hogy indokolt új szempontokat fölvetni, és néhány változást végrehajtani” – mondta Orbán Viktor.
 majd az általa vezetett kabinet meghirdeti az úgynevezett eszközkezelőt, amely a "bajbajutott devizaadósok" (értsd kilakoltatással fenyegetettek) soraiból - írd és mondd - összesen 5 %-ának kínálhat zsellérsorsot, azaz bérleményszolgáltatást úgy, hogy előtte elkobozzák a házát, lakását. Jó kis vircsaft mi? A kormányzati segítség népiesen szólva, szaron a harmat.  A házukat, hazájukat vesztettek 10 %-ban mehetnek öngyilkolni, 80 %-ban válhatnak és kollektíve utazhatnak a fekete gazdaságba és külföldre kulinak. Lehet végre utazni ugye, drága szoclibjeink? 
Aztán itt van ez az Ócsai Övezet őrület, majdnem gázait írtam és ez nem véletlen. Ezzel a lépéssel a kormányzat kvázi választott. A fehérgalléros fosztogatók (bűnözők) oldalára állt, hiszem már menekült táborok építését finanszírozza, előrevetíti a tömeges kilakoltatásokat.  Ergo esélyét sem látja, avagy nem akarja látni annak, hogy a "bajbajutottak" felállhatnak a padlóról. Ez gyalázat. Ahogy gyalázat ez a "bajba jutott devizaadós" média fogalom is, a helyes kifejezés a meglopottak, megnyomorítottak!
Látnotok kell tollas-hátú meglopottak, megnyomorítottak, hogy mind a bankok, mind a politika - tisztelet a ritka kivételnek - arra int benneteket, nehogy már tegyetek valamit is a saját érdeketekben, tehát szerveződjetek és bíróság előtt támadjátok meg a "bajba jutás" jogalapját, a devizaelszámolású kölcsönszerződést.
Ide kell hát ütni és bátran. De nem ész nélkül. A pertársaságokat a jogállamiságot gyakorló Nyugat azért találta ki, hogy tömeges perek esetében csökkenhessen a bíróságok terhelése, tehát az ítéletek jó időben szülessenek meg. Az már csak másodlagos kérdés, hogy ezáltal a felperesek perköltségei is mérséklődnek, mint a nagybani főzésnél.
Legyünk hát bátrak! Önszerveződjünk és pereljünk! 
Álljunk ki igazunkért, ne legyünk hamis tanúvá saját igaz pörünknél. Toborzás! Toborzás! Toborzás!
Indul az eleje!


Devizaadósok Érdekvédelmi Szövetsége szervezése

Nincsenek megjegyzések: