2010. augusztus 23., hétfő

Elveszett Trianon

Erre varrjatok gombot! 
Állandó lakcímet kaphatnak Monokon a kettős állampolgárságért folyamodó magyarok
2010. augusztus 20. 12:15
A kettős állampolgárságért folyamodó határon túli magyarok a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Monokon állandó lakcímet kérhetnek - erről döntött a település képviselő-testülete. A határozat szerint az igénylőket a község önkormányzata Kossuth Lajos szülőházába jelenti be. A képviselő-testület döntéséről Szepessy Zsolt, Monok polgármestere pénteken tájékoztatta az MTI-t. A polgármester azt mondta: mivel a kettős állampolgárságról szóló jogszabály az augusztus 20-i nemzeti ünnepen lép hatályba - alkalmazni 2011. január 1-jétől kell -, ezért közölte az aktuális időpontban a döntést.

3 megjegyzés:

Unknown írta...

"A magánéletemet szeretném kihagyni, nagy titkok nincsenek benne, nem vagyok bűnöző, maffiában sem voltam benne, csak látom, hogy a média mire képes" - hárítja el a személye iránti érdeklődést Monok első embere.

Unknown írta...

Először is kezdjük egy olyan üggyel amely a mai napon nagy média nyilvánosságot kapott és minket is meglepett mert erről egyikünk sem tudott. A klubradio.hu weboldalról vettem le és másoltam ide szó szerint az alábbi hírt:

A Magyar Távirati Iroda 2010. április 14-én kiadott hírjelentése:

"A monoki polgármester volt, aki a körözött autóval a rendőrségnél parkolt - 16:10
Jelentős értékű sikkasztás megalapozott gyanúja miatt szerdán előállították Szepessy Zsoltot, Monok polgármesterét a rendőrök - értesült a hvg.hu.

http://monok.info/index.php?page=hirno&id=17

Névtelen írta...

A zene nem passzol a cikkhez. Vagy igen? Ha igen, miért is?
Még egy kérdésem van: ha kapnak állandó lakcímet, akkor azzal mit lehet csinálni? Lehet szavazni? Vagy igényelni valamit?