2009. október 10., szombat

Hallgasd meg a másik felet: Molnár Oszkár a zsidó nagytőkéről

11 megjegyzés:

martazoe írta...

Köszönet a felètelèrt, ès a bàtorsàgèrt. Mi tìmilliòan ne tudnànk HAZÀNKAT megvèdeni? Összefogàssal mindent lehet. Ìgy dölt le Berlinben "A fal".

Névtelen írta...

Kedves Honfitársaim!
Most eggyel többen mondták.
Már elhiszitek? Hajlandók vagytok felkelni a fotelből???
Nem értem, értetek!Értitek???

Névtelen írta...

Ilyen is csak ebben és hasonló országokban történhet meg....mert ilyen a Magyar ember!!!Gyerekek kicsit talán egyeseknek magukba kellene nézni és megtanulni nemet mondani(a nemzeti tőkének),mert van fontosabb,a HAZÁNK és ha már itt tartunk a lelkünk!!!"addig veri az Isten a magyart ,még össze nem tart"

Névtelen írta...

É B R E SZ T Ő!

Nemzetinek tudott baráti köröm 90%-a!!! még mindíg a TESCO-ban és egyéb plázákban vásárol külföldi árúcikket!!!

Képesek vagyunk a 10ft-tal olcsóbb külföldi tejet is megvenni!!!

Ébredjünk már fel!!!Vásároljunk hazai termelőtől jobbat,hazait, sokszor olcsóbbat és támogassuk egymást!

A lelkünket pedig mossuk tisztára, tekintsübk az Ég felé, lelki ébredésre van szükség. Segítsünk magunkon, egymáson, s az Isten is megsegít!

Névtelen írta...

Az a baj, h egy fecske nem csinál nyarat.
Viszont minden elismerésem ennek az embernek, legalább meg meri mondani az igazságot. Viszont a sok te**es zsídónak ez meg fáj.
Egy ilyen csatát mindig az nyeri akinek szemtelenül sok a pénze.

Névtelen írta...

2009. december 28. 19:01 beírásra pedig azt szeretném válaszolni,h ha 10 Ft lenne CSAK difi az áraknál, akkor nem is szólna senki egy szót sem. De ott nem 10 Ft a difi, hanem minimum 100.- FT, de van ahol még több is.
Támogassuk a Magyar terméket? Kostóltál mostanában Magyar paprikát? Annyit mondok, h kidobtam, mert még főzésre sem lehett felhasználni! Se íze, se bűze! Piacon egy paraszt nénikétől akartam lencsét venni. Kimondta az árát és majnem a mentő vitt el 350.- Ft volt 1/2 kg lencse. Azért ez már dúrva, h 700 Ft-ért ad egy kiló lencsét. Megvettem a TESCO-ba 500.- Ft kilós árban kb. AKKOR MOST KIT KELL MÉG TÁMOGATNI EZEK UTÁN? Tudod ki vásároljon ezektől a kabzsi parasztotktól?!
Nagyon is megfelelő a TESCO, legalább jók az árak!

Névtelen írta...

Kedves névtelen.
A parasztnéni a 700 ft.-os lencsével nem oylan durva árkülönbséget produkált mint hinnéd. Én inkább neki adom, mint a Tesconak. A multi ismeretlen helyekről fillérekért felvásárolhat mindent, de anéninek a tsz.-nyugdíja mellé ez az egyetlen lehetősége a megélhetésre.
Megér neked 200 ft-ot a lelkiismereted. Azonfelül a Tesco nem fizet adót, de az áfa benne van az árában(25%) Mit gondolsz mennyit fizet felvásárláskor?
Nem a paraszt kapzsi ( és nem kabzsi, legalább helyesen tanulj meg írni!), hanem az emberek nincsenek tisztában az előállítás költségeivel. Viszont azt biztos nem vegyszerezik be a kártevők ellen mint a tengertentúlról beszállíított szemetet.

Névtelen írta...

Azért egy kérdést mindenképpen feltennék: mit jelent a jószándékú külföldi befektető? Vagy soroljon már fel valaki 10 jelentős egyetemet, amely állami kézben van. Nem sjrni kell, nem mellett verni, dolgozni és a pénzt befektetni. A magyar ember legnagyobb ellensége egy másik magyar ember. A körülöttünk lévő országok lakói mindenek felett összefognak ha baj van. Lehet vásárolni multinál, vagy lehet vásárolni a piacon az őstermelőnél. Vagy lehet vásárolni magyar gyártónál. És akkor a pénz Magyarországon marad. Amennyiben a Jobbik hatalomra kerülne, garantálom, hogy az ország rövid időn belül csődbemenne, mert populista eszmékkel és közgazdasági tényekkel szembmenve nem lehet egy országot fenntartani és versenyképessé tenni. Elsősorban nem a vezetőinken múlik a mi sorsunk, habár nagy a befolyásuk nekik is; azonban amikor a magyar ember elkezd nagy mennyiségben magyar terméket vásárolni és magyar embernek eladni az ingóságait, a nemzet lesz gazdag. Félő, hogy ez sohanapján fog bekövetkezni...

Névtelen írta...

Buta vagy, lencsés névtelen!
Amikor majd minden "kabzsi" (helyesen: kapzsi) magyar paraszt tönkremegy, mert a TESCO és globál-társai leszorítják az árakat, akkor már nem lesz többé még ilyen 500 vs. 700 forintos verseny sem...
...És abban a pillanatban te már a TESCO-ban leszel kénytelen megvásárolni a lencsét - ezer forintért, vagy amennyit nem szégyellnek, annyiért.
De nem ez a baj, hanem az, hogy mi is. :-(

Névtelen írta...

MErt az általad felsorolt országokban a saját fajtája van kormányon, nálunk pedig nem!
Nem a magyar, a magyar ellensége, hanem a tehetetlenség. Próbélj meg egy külföldön bevezetett értelmes dolgot - mint pl. a csehetknél a termelői automatákat -, nálunk bevezetni. Az óhitűek vezérelte jogszabályhalmazban ezernyi apró cikkelyt fognak találni, amiért ezt nálunk nem lehet... De tegyük fel, hogy te egy jogi zseni vagy és mindezt kivéded, akkor pedig olyan költségvonzattal megáldott kivitelezést fognak követelni, ami után ember nem lesz e hazában aki egy fillért is keresne a dolgon kivéve az államot!
Egyébként a külhoni "összefogás is csak időleges eredményt fog hozni, ha nem a multik letörésére fognak törekedni.
A tescoba pedig én is járok, mivel amikor már hazaérek a munkából napi 12 óra távollét után, nincs esélyem sem, hogy meberi számítással élve máshová betérjek, mivel ez az üzlet kb 3 percre van a lakhelyemtől.
Az üzlet felőlem nyugodtan maradhat, a tulajdonost kell kötelezni a magyar termékek forgalmazására, különben nincs adókedvezmény és egyebek, mondjárt meggondolná. Nálunk pl. a húspultot kiadta a Tesco egy termelői vágóhídnak. Lehet így is!

Névtelen írta...

Magyarok mikor fogtok felébredni a kibaszott Csipkerózsika álmotokból???
Fel kell ébredni aztán odabaszni a kormánybak és minden politikust a várfalakra kifeszítve kéne látni, de szó szerint!!!
Miért hagyjuk elúszni a lábunk alól Magyarországot? A kurva zsidókat ki kell kergetni innen, tudjátok mivel? - vasvillával. Régi magyarok ezt nem tűrték volna, csak az a baj elvagyunk kényelmesedve, semmit érőek vagyunk mert most a hazánkról van szó és nem tesz senki semmit.