2011. augusztus 7., vasárnap

Devizahitelesek: Mondd mit érlel annak a sorsa, akinek ...

Bejegyzés a Facebookon
Pünkösti Zoltán:  "Az adósok kb. 80%-a elválik, kb 10%-a öngyilkos lesz, kb. 20%-a külföldre megy (menekül a gondok elől) , és FIGYELEM ÁLLAM!!!! A 99%-a átvándorol a fekete gazdaságba dolgozni!!!"

Szép "új világ".



Üzenetváltás a Fecebookon:

Tilk László Géza: 
Csinálok egy szinapszist - forgatókönyvet - a mozgalomra illetve annak egy elemére a K&H Autólizing Pertársaság(ok)ra. Egy egyesületen belül ugyanis praktikusan legalább három pertársaságot szerveznénk, ugyanazzal az ügyvéddel. Miután ugye ha meghal, avagy kilép belőle valaki úgy a pertársaság megszűnik. Háromból egy átmegy viszont. És a működőhöz ugyanabban az ügyben csatlakozni is lehet. 
Lényege a koncepciónak, hogy egyesületek jönnének létre és ezek szövetsége. Egy-egy egyesületen belül pedig ugyanarra a témára 2-3 pertársaság. 800 ezer devizahiteles van minimum. Én speciel az autólízingben vagyok érintett. Azokat lehet szerintem megszervezni, akik még nem térdeltek le, da az eredeti állapot visszaállítását szeretnék és kártérítést. Ez motivál.

Barabás Gyula: A semmisségre időkorlát nélkül lehet hivatkozni, tehát akiket már megloptak, azok is élhetnek a perrel. Olyan fogyasztóvédelmi egyesületek jöjjenek létre, akik majd a saját tagjaiknak nyújtják a szolgáltatást a perben, az illeték miatt.

Devizaadósok Érdekvédelmi Szövetsége szervezése

Nincsenek megjegyzések: