2011. január 16., vasárnap

A piros lámpa

A helyértéket és a helyérték trendet be kívánom tolni a köztudatba!
Téged is kérlek terjeszd a helyérték és a helyérték trend fogalmát. Mi húzzuk meg a mércét, a vonalat az értékeinket illetően. És mutassunk rá mindenféle kifosztásra, fosztogatásra, így a devizahitellel történő fosztogatásra is.
Kérded:  Meg fogják érteni? (ha igen, akkor cselekvési terv is kellene..)
Az otthon nem bugyi, amit naponta cserélnek.Nyelvet, lakhelyet lehet lecserélni, ám a géneket nem.
Kérded: Meg fogják érteni? 
Meg, ha elmagyarázzuk.Tudja meg mit kockáztat, az a házas ember ...aki jelzálogkölcsönnel terheli meg az otthonát! Tudja meg mi az értéke az otthonának. Mi a vagyoni értéke és mi a használati értéke. Lássa meg a társadalom milyen mértékű fosztogatás a deviza alapú jelzáloghitelekkel generált árvereztetés.
Ez a Lakásmaffia!
Mondod: ez
Nem a piti kis csalók az elesetteken, akik a joghézagokat használták ki. Ez az Igazi Lakásmaffia.
És itt léphetnek színre az ingatlanos szakemberek. A Biblia a Helyértékternd 1997-2009 Magyarország. Amit az ingatlanos szakemberek terjesztenek és magyaráznak. Ahol Magyarország minden városára megmutatjuk a piaci vagyoni árszínvonalat. Ami alatt eladni, avagy elvinni az otthont a családok vesztesége. Magyarul családellenes. Ami családellenes, az nemzetellenes.
A helyérték alapján az azonosítás egy szorzás. Annak bizonyítása pedig a független értékbecslés.
Bíróság előtt is helytálló ingatlanvagyon-értékelés.
Hiába folyamadott az ingatlanszakma húsz éve a forgalmi adatok megfelelő szintű megismeréséért. Miért is? Azért hogy a valós piaci viszonyokat összefüggéseiben megismerhesse. Miért nem jut hozzá? Azért nem mert a mindenkori politikai elitnek az mindeddig nem állt érdekében, ugyanis így a pártkasszákat feltöltő ingatlanpanamák napvilágra kerülhetnének. Most viszont már nagy a szar, ugyanis ezen a korrupció televényen kifejlődütt az Igazi Lakásmaffia. Bizopnyíték erre a 100 ezer árverés előtt álló otthon.
Pár ezer szenvedélybeteg és kiszolgáltatott lehúzása, lakásaikból kiforgatása a joghézagok, korrupt hivatalnokok és ügyvédek közreműködésével létező és egyben undorító pattanás a társadalom testén. Ám mindez, amit Lakásmaffiának keresztelt a nép, smafu az Igazi Lakásmaffiához képest, ahol 100 ezrek állnak az árvereztetés előtt.
Milyen jogrend az, ahol ilyen jelenségek megjelenhetnek?
Vajon miért lázadnak Algériában és Tunéziában?

Hogy néz ki a helyértéktrend? 


Mi az üzenete? 
Az hogy a vörös vonal alatt eladni, elvenni disznóság, kifosztása valakiknek! Mert az otthon nem bugyi és a haza nem eladó. 


Nincsenek megjegyzések: