2011. január 21., péntek

Miért zavar?

Miért zavar engem az, ha nemzetközi porondon (is) kápálják a mindenkori magyar miniszterelnököt?
Talán azért, mert megvan bennem az azonosulási igény, a népemhez, nemzetemhez. Bárhogy nézem - ennek a parlamenti demokráciának nevezett globális pénzdiktatúrában is - van igény arra, hogy az ember valahova tartozzon. Nem hiszem hogy egyedül vagyok azzal az érzéssel, hogy nem kívánok világpolgár lenni. Sőt az EU polgára státust is csak és kizárólag magyarként kívánom megélni.
Úgy látom, népem, nemzetem sorsát, mind jó, mind rossz értelemben meghatározza geopolitikai fekvése. Mi a Kárpát-medencében élő magyarok, feltehetően éppen azért őrizhettük meg magyar identitásunkat, mert itt szereztünk és építettünk országot, magyarul úrságot. Az emberiség történetén végig pillantva, valamennyiünknek fel kell tűnjön, hogy birodalmak - világuralomra törő szerveződések - mindig voltak, vannak és lesznek. A népek, nemzetek e birodalmak keretei - avagy igája - alatt jöttek létre, maradtak fenn és tűntek el. Mi magyarok is istenem hány birodalom igáját viseltük? 
Innen nézve egy népre, egy nemzetre nézve a legveszélyesebb állapot a megosztottság. Ezt a rómaiak oly annyira jól tudták, hogy hirdették is, az oszd meg és uralkodj iránymutatással. Divida et impera!
Valakik kialakították és fenntartják ezt a világrendet is, amiben élünk. Ennek a világrendnek is a fő jellemzője az oszd meg és uralkodj. Népünk, nemzetünk talán egyik legnagyobb mételye a megosztottság, ezen belül a vallási megosztottság. Bár a Biblia hirdeti, hogy nem lehet egyszerre két urat szolgálni, viszont a magyar történelem éppen erre ellenpélda. A nagy vallások például egyet értenek abban, hogy egy az isten, azaz a Teremtő egy, egységes. Ám abban már nem, hogy e földön kik "képviselik" és szedik az adót. Gondoljunk csak bele, életerünkben - a Kárpát medencében - az elmúlt ezer évben kik adóztattak, békésen avagy fegyverrel (zsákmányolva). Ma már az is látható, hogy a magyarság élettere a Kárpát-medence, mert mindazok a magyarok akik kiszóródtak, avagy kívül rekedtek elvesztették úrságukat, identitásukat. Lássd csak az "Elfeledett Keleti Magyarság" sorsát, avagy lásd az amerikázottakat és a többi "disszidenseket" is beleértve a csángókat. Bizony ki korpa közé keveredik, azt megeszik a korpákok. 
A folyamatos megosztás ma sincs  másként. Különféle vallások képviselői gyakorolják ránk a befolyásukat, no és a tömegkommunikációról, a médiáról ne is szóljunk. Megy a folyamatos agymosás, nemzetünk színe virágának mankurttá janicsárrá tétele. 
Bizony jó ha átlátunk a kerítésen, azaz a korlátainkon és meglátjuk azt, hogy, amit az úgynevezett EU parlamentben művelnek, annak közvetlen hatása van nálunk, a tömegkommunikációban mindenképpen.  Bármennyire feláll is a szőr a hátunkon, ez a mi akaratunktól független. Nem tudjuk elhallgattatni ezeket a hungarofób hangokat.
Milyen hangokat is?
Hát, hogy a magyar miniszterelnök nem jól viselkedik. Beszarás ez a kommunikáció, amelynek kreátorai itt közöttünk élnek, a kiebrudalt szadesz és a nemzetközi tőke hazai fullajtárjai a szocik. Van a pofájukon bőr. Nem számít nekik hogy a nemzet kiszavazta őket, köszöni nem kér belőlük. Itt oldalognak köztünk a lopott javainkon kihízva és abban reménykednek, hogy a nép besokall a jelenlegi kormány szükségszerű lépéseitől, az istálló kitakarítása során, amit ők szartak tele az elmúlt 20 évben. 
Ez a jobb és baloldalra osztás, a régi ócska Róma. Helyesebben a római birodalom Bizánci központjában felmutatott, "kékek és zöldek" kocsiversenye. Hát agyilag nagyon nehezen viselem és azt hiszem ezzel nem vagyok magam. 
Alig várom már, hogy a Média Törvény - EU áldással is - életbe léphessen és az antiszemitázás, lefasisztázás, lekommunistázás büntethető legyen. "Mert kommunista, fasiszta egykutya, rossz iparos."
Hogy el lehessen kapni a Globális Pénzdiktatúra és egyéb idegen ügynökök pofáját, helyesebben lehessen pofán kapni őket, mikor hazudnak éjjel és nappal, mikor hungarofób vitustáncukat járják. 



2 megjegyzés:

Névtelen írta...

Főszerkesztő uram: lényegében igazat adok Neked, ismét kár, hogy van egy-két közönséges szó az írásban.

Kiegészítési az indulatos gondolataidhoz: az is érdekes, hogy 500 milliót kapott 5 liberális filozófus, egy olyan országban, ahol a szegénység tapintható. Talán nincs önkontrolljuk? Ez is megérne egy írást Palimadár bácsitól.

+1 személyes megjegyzés: szeretem a Palimadár címet, a Ronint már nem. Az nem magyar.

Unknown írta...

Vigyázzunk a közönségesség fogalmával. A szavaknak hatása van. Az indulat nem feltétlen jelent csak rosszat. A hova tartozás, a közösséghez tartozás érzés. Így a közösség tagjainak bántalmazása okkal és joggal vált ki indulatokat a közösség érzékenyebb tagjaiban. Én személy szerint Orbán Viktort különösebben nem kultiválom. Tehetséges politikusnak tatom, ám nem szeretném a baráti körömben. Z szívem joga. Ám ha a nemzetközi porondon őt kápálják, gáncsolják, ugyanúgy felhördülök, mint amikor a fociban a magyar válogatott középcsatárának rúgják a bokáját. És ha ezt a bíró nem látja szemüvegért kiáltok.
Jól látható hogy a világpolgárság hatalmas fájdalma a magyar kétharmados egység. Semmi mástól nem félnek jobban, mint ördög a tömjénfüsttől, mint a nemzeti egységtől, a nemzeti erőktől. A kétharmados nemzeti egység a fidesz mögött felsorakozott, a nemzeti erő pedig az önkéntességen alapuló - no és fegyveres - Magyar Nemzeti Gárdában formálódik, mert a hazafiaknak igénye van arra, hogy nemzetüket szolgálják, védjék.