2010. október 11., hétfő

"Kommunista, fasiszta egykutya. Rossz iparos."

"A kommunistáktól még nehéz lesz megszabadulni, mert senki sem olyan veszedelmes, mint egy bukott eszme haszonélvezője, aki már nem az eszmét védi, hanem a zsákmányt!" /Márai Sándor/


Megjelent a hétköznapi fasizmus. Heim Péter, egy "ifjú janicsár" a pénzdiktatúra pribékje osztja az észt (Itt! ): 

-Az adócsökkentéstől várt megtakarítás nagyságrendje alapján ön szerint sem lehet a letisztult formájában megvalósítani az egykulcsos szja-rendszert?
- Ahhoz a kiadási oldalon is drasztikus beavatkozásra van szükség: reálértéken be kell fagyasztani lényegében az összes kiadási főösszeget, kivéve a rendvédelmet és az egészségügyet. Már idén hozzá kell nyúlni a rokkantnyugdíjas-ellátáshoz, és a 400 ezer rokkantnyugdíjas felét ki kell küldeni a rendszerből... 
/Na itt a büdös barlang. Tengerészlakoma majd később igény szerint ... Blogger /
- Hová küldené őket?
- A fele valószínűleg munkanélküli lesz, a másik fele most is dolgozik, csak feketén. 
/Na ezt jól elrendezted Öcsém! Gyere csak mellém  Ecsém. Húsz lépésre a tolókocsitól, krónikus szív és cukorbetegségbe havi hatvannal. Kisétálunk  így együtt - önként - a rendszerből. Azt majd jól kifundáljuk, hogy járunk el - tolókocsiban-  feketemunkára. Mert te azt láthatóan tudod, hogy  kell azt csinálni. Blogger /
Be kell vezetni továbbá a közösségi közlekedésben az e-ticket-rendszert a potyautasok kiszűrésére, és el kell törölni a kedvezményeket. Ha mindezeket meglépi a kormány, lesz fedezete a drasztikus adócsökkentésnek.
- A rokkantnyugdíjrendszer átalakítására a hátralévő 3 hónap biztos nem elég.
- De a folyamatot most el lehet kezdeni, hogy a jövő év végére le lehessen zárni.
/Úgy van. Dögöljünk meg, hogy hamar meglegyen az az egykulcsos ÁFA? O.K.  Együtt. De előbb te, kisapám!  Legyetek munkanélküliek, te meg anyád, aki nem nyelt le idejében. Blogger/


3 megjegyzés:

Névtelen írta...

Főszerkesztő uramnak akkor van igaza, ha a jogos rokkant-nyugdíjakat támadják.

Szerintem viszont itt most arról van szó, hogy a rendszerben sok a potyautas, őket kell kitenni. Történetesen én is ismerek "rokkantnyugdíjast", aki közben 100 milliós házat épít, és persze arról is hallunk, hogy egyes helyeken üzletszerűen lehet rokkantnyugdíjas igazoltságot szeretni.

Egyébként ez a számokból is levezethető: 400 ezer tényleg sok, a 200 ezerben pedig a tényleges rászorulók mindegyikének helye van.

Az indulatok érthetők, de hűvös fejjel átgondolva tényleg lépni kell.

Unknown írta...

Valóban sok a 400 ezer rokkantnyugdíjas. És még több az a mintegy 600 ezer aki még a rokkantsági szintet sem érte el, mert belehalt az úgynevezett rendszerváltásba. Belehalt a Jog -és Vagyonfosztottságba, a munkahely és munkanélküliségbe.
Az a feltételezés hogy az orvosok tömegesen adtak volna ki rokkantsági igazolásokat egyszerűen vérlázító. Tessék tudomásul venni, hogy ilyen beteg a nemzet. A rokkant nyugdíj és a munkanélküliség nem életcél. Aki ellenkezőjét állítja szívesen rokkantosítanám. Hogy tapasztalja meg. Talán el kéne számolni az újratermelhető nemzeti vagyonnal, a piacokkal. MILLIÁRDOS VAGYONOKKAL. Akkor tisztább lenne a kép.
Az ilyen pákói kocsogokkel, a pénzdiktatúra pribékjeivel pedig le kell számolni. Akár az isten! Jön és oszt: Ti balra, ti meg jobbra. Te munkanélkülinek te fekete munkára. Ha már az anyja nem nyelte le az ilyet, nyelje el a vörös-iszap. Jog! Vagyon! Pénz! Minden magyarnak!

Névtelen írta...

Ez a köcsög tényleg hiheti azt, hogy fehér ember számára a munkanélküliség, avagy a rokkant nyugdíj lehet életcél?
Miből gondolja ez a pribék, hogy a csöcstől, avagy fazéktól elmart ideges kismalacok potyautasok?