2010. október 11., hétfő

Mi fáj? Gyere mesélj!

És amit a leginkább fájlalnak az emberek? Az elszámoltatást. Pontosabban annak elmaradását.Azt, hogy ebben az országban jó ideje nem éltük át a katarzist. Nem bosszúból, hanem igazságból. Azt, hogy a bűnös elnyeri méltó büntetését. Hogy azok, akik az országot tönkretették, nem futhatnak el az igazságszolgáltatás elől. A Fidesz a választások előtt kemény elszámoltatást ígért, amelyből semmi sem lett. Holló a hollónak nem vájja ki a szemét. Pedig itt nem lesz addig rend, amíg azoknak, akiknek ezt a helyzetet köszönhetjük, nem kobozzuk el a vagyonát. Akkor majd más világ lesz… /Vona Gábor/ Továbbiak


Vagyonelkobzás definíciója
Sértett fél: A magyar nép
Elkövetők: A politikai bűnözők

Megjegyzés: A megélhetés immateriális és materiális alapjai a Jog, a Vagyon és a Pénz. A nemzeti vagyonnak a nemzet megélhetését kellene szolgálnia. Ám hol van a nemzeti vagyon? Kié az újratermelhető nemzeti vagyon és kiket szolgál?

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

Az elszámoltatás elkezdődött, voltak gyors részei (pl. Hagyót azonnal lekapták) és vannak lassú részei (Sukoró)de szerintem az is halad.
Meggyőződésem, hogy nem állt meg az ügy.

Vona persze jogosan ideges, hiszen kivették alóla a lovat: amivel kampányolt (közbiztonság, stb) azt a fidesz gyorsan megcsinálta.

Unknown írta...

Hát ha az elszámoltatásra is húsz évet kell várni ...