2011. március 27., vasárnap

A provokátor

Lássátok barátaim, hogy működik e fortélyos-félelmen alapuló világunk. Álljanak itt egy tőről metszett hungarofób amerikás pulitzerfattyú sorai, mely nekünk üzen, a honnan is?
"Tudjátok mi lesz veletek, kedves feleim? Mentek a levesbe. A butaságnak ez a mértéke nem tolerálható a mai világban. A XXI. században, abban a modern korban, ahol az iPad és a mobiltelefon révén élőben nézheted reggeli közben a líbiai forradalmat, Ti a kőkorszak felé haladtok, ahol hamarosan a barlang falára fogtok rajzolni. Eltűritek, hogy elmebetegek határozzák meg a közbeszédet, hogy ők irányítsák az országot, tanítsák a népet, az új nemzedéket, és csodálkoztok, hogy nincs mit enni, hogy lassan a gyűjtögető vadászó-halászó életmód felé haladtok, hogy alig várjátok, hogy feltalálja valaki a biciklit, miközben a világ hangsebességet közelítő vonatokon robog. De megvéditek magatokat azoktól, akik ezeket a járműveket használják, mert Ti büszke magyar emberek vagytok, magyarságotok külön érték, önmagáért való, mindenekfelett álló szentség, és ragaszkodtok a fakerekű biciklihez."  További sorai a tőrölmetszett hungarofób pulitzer fattyúnak 
Bizony-bizony, a világ hangsebességet közelítő vonatáról üzen nekünk, kőkorszaki szakiknak, akik hamarosan barlangrajzokkal ékeskedhetünk. Nómen est ómen: Amerikai Népszava. Ideje lenne már bevezetni a vízumkényszert ezekre az amerikás hungarofób pulitzerfattyakra, provokátorokra. Tudni érdemes hogy az USA az interneten "terrorista szűrő hálót" feszít ki, melyen nick neveken provokátorok ülnek a csomópontokban és a feladatuk az, hogy kiugrassák a bokorból az USA ellenes személyeket és felmérjék azok internetes befolyását. Így már világos a kép ugye? Ő és ők, korunk spionjai. 

Nincsenek megjegyzések: