2011. február 5., szombat

Cukkolás, gyűlöletkeltés

Az Internet és az Internetes közösségek hálózatai felerősítik a cukkolást, a gyűlöletkeltést, a gyűlöletbeszédet. Pedig a szó veszélyes fegyver. Érzelmeket, indulatokat vált ki. És nem kell ahhoz a kútba szarni - hogy szar legyen a kútban - elegendő a kávájára a szél úgyis belesodorja, szól a népi megfigyelés.
Ezer éves Kárpát-medencei magyar létünk során, ahogy megállapodtunk (avagy megrekedtünk?) tűrni voltunk - vagyunk -  kénytelenek a körülöttünk kialakuló Birodalmakat, azok hullámveréseit, népirtásaikat és egyben azt is, hogy sorozatos betelepítésekkel újabb -és újabb mételyek ütötték fel fejüket. Befogadtunk, vagy betelepítettek közénk? Itt sem igaz a vagy vagy, mert volt befogadás és volt betelepítés is. Nem kevés, népünk irtásait követően ( 1242-től 1700-tól). Itt kérem nem csak holmi 600 ezres holokauszt volt,. hanem 5 millióból eltűnt 3,5 millió magyar. 
Nem igaz az, amit a Habsburg korszakból I. István királyunk szájába ad  "véleményvezéreink" egy egresszív része, hogy szép az idegen. Az élet nem így működik. Ha idegen test kerül szervezetünkbe, annak első reakciója a kilökés, avagy, ha nem megy a beágyazás izolálás. Mert nyelvet, hazát lehet cserélni - vannak köztünk szép számmal akik ezt tették -  ám géneket azt nem. Mindenki úgy hülye, ahogy van és ehhez joga is van ma már. Az idegen gén, mindig is idegen marad. Kutyából nem lesz szalonna. Lám-lám, a franciák, olaszok, németek megveszik - mert megvehetik? - a "one way ticket"-et? 
Mai kínjaink múltunkból és jelenünkből fakadnak. Jelenünk egyértelmű gyarmati sors, ötöde pénzzel és három négyszeres kamatteherrel. Bizony ötszáz éve nem mi adóztatunk, hanem minket. Lám, most is hiába volt kormányváltás, az adósságszolgálat az maradt. Most még csak a 10 %-nyi "devizaadós" kizsuppolása megy, ám nem kell már sokat várni arra sem, hogy mások is sorra kerüljenek. Látható a "cél" időszakonként meg is üzenik a tömegkommunikációban. "Egészségtelenek a magyar lakás-tulajdoni viszonyok". A "fejlett" Nyugaton 40-60 % a bérlakások aránya.   
Megy a "tedd az áldozatot bűnbakká" aljas és mocskos tömegkommunikációja. Na és megy a "divida et impera" (oszd meg és uralkodj) aljas áztatás is. Ennek legegyszerűbb módja a cukkolás, a provokálás, a lefasisztázás, a lenácizás, a lerasszistázás manapság. Öncenzúrám most megdermeszti ujjaimat, nehogy már bizonyos tabu kifejezéseket használjak. Olyan etnikumokat vegyek a szájamra, akiket gonosz birodalmi erők arra használnak, hogy továbbra is kiszipolyozhassanak minket.

Egy bizonyos: Kommunista fasiszta egy kutya, rossz iparos, nácizó- rasszistázó kontra zsidózó-cigányozó egy kutya, aljas provokátor. Ezeknek a szájára kéne egy - avagy, ha a szükség úgy hozza több -  jó nagy pofán-csapás. Üss a mocskos szájra! Talán az új média-törvény erre is lehetőséget ad?

Süllyed a hajó? Nagyon visítanak már a patkányok. :)


1 megjegyzés:

Névtelen írta...

Főszerkesztő uram lett az egyik legharcosabb anti-rasszistázó. Jó az irány. Csak maradjon meg ez a jó szokása, nehogy úgy járjunk, mint az önkéntes rendőr Sebestyén Pali bácsival.