2010. március 19., péntek

Pártok - cselszövések - a magyarság nemzettestén

A magyar népet Kárpát-medencecei évezrede során folyamatosan és sorozatosan érték a külső hatalmak behatásai, melyeknek célja rendre az adóztatás, a népességének és a területeknek (természeti kincsek) hatalmuk alá vonása volt. A középkorban természetesen mindezek a törekvések, vagy vallásos (hittérítés) vagy fegyveres "köntösben" jelentkeztek.
Ma sem más a helyzet. A kor "szokásának" megfelelően a mindenkori hatalom "legitimálása" érdekében pártokat szerveznek és működtetnek a tömegmédia eszközével. 
Hogy melyik pártnál hol a "fészek" (anyuka) azt a pártok nemzetközi kapcsolatai jól mutatják, például az EU Parlamentben is.(Ahogy a bankoknál is ugye, az anyabankok.)
A pártok nálunk mesterséges képződmények, olyanok a nemzet testén, mint az ótvar az emberi bőrön. A pártosulás mozgató oka, a "divida et impera" azaz oszd meg és uralkodj, ősi birodalmi elv. Mi a rómaiaktól ismerjük, ám nem volt még birodalom, amely ne alkalmazta volna a történelem folyamán.
Megfigyelhető az ideológia "túlterjeszkedése" azzal is, hogy természetes társadalmi alapegységeket, családokat, családtagokat, a rokonságot, barátságokat,  barátokat, közösségeket osztanak meg. Ebből a működésből származóan rendkívül kártékonyak is lehetnek. 
E láthatatlan és gonosz erők - hálózatok - hatásaként Magyarországon is (ahogy a volt szocialista blokk országaiban) hatalmas népírtás következett be az elmúlt húsz évben. Mindezt angol kutatások a napnál világosan kimutatták.   Az egzisztencia és hitevesztett férfiak tömegei pusztultak el és pusztulnak el idő előtt, a stressz okozta szív és érrendszeri betegségekben. Nem véletlen, hogy ezek a betegségek állnak az élen Magyarországon statisztikákban is.
A szó (ideológiák, média, jogrend) és a pénz (bankrendszer) a kor igazi fegyverei, nem a maroklőfegyverek és a 8 cm-nél nagyobb tőr, avagy penge. Ezzel együtt a magyarság lefegyverzésében Buzgó Mócsingék a törvénykezéssel  elérték azt, hogy ma már bárkit vegzálhatnak - a rendőrség -  azért - ahogy a hírek is mutatják - mert betette  vadásztőrét az autójába. Na és bárkit baltával és láncfűrésszel elrendezhetnek, az újságok majd megírják, hogy láncfűrésszel és baltával lett "öngyilkos". Egy napon fogja magát egy belső építész, majd baltával láncfűrésszel  sikerrel támad önmagára. Hungaricum. Ilyen még amerikai filmekben sem látható. Becsületvesztett huszárok, szamurájok is csak irul-pirulhatnak, hogy szegényes fantázuájuk csak a kardba dőlés és a harakiri technikákat ismerik.  Média Abszurdisztán!!!
A dologban az az iszonyat, hogy az egyén nem egy-egy emberrel áll szemben, hanem magával a hálózattal, melynek tagjai szintúgy emberek, csak olyan szabályok alapján végzik dolgukat, melynek kimenete az egyénre, avagy az emberek egy-egy csoportjára akár halálos kimenetelű is lehet. 

Nincsenek megjegyzések: