2009. október 22., csütörtök

Csókolom! Itt van amerika?

Csak éppen Dél? Törvény szerint?
Szemünk láttára "délamerikanizálódik" az ország.  Csókolom! Ez már a "gobális felmelegedés"? Megértük hogy - a törvényalkotó jóvoltából - a nagybácsi már feleségül veheti az unokahúgát, így vígan - törvény szerint - ketymekütyükélheti is.  Ahogy a melegek (hogy szalonképtelenül, magyarul nehogy már buziknak mondjam) is élettársi közösségre léphetnek, törvény szerint?  ( Ő ha ezt Freud is megérhette volna ugye? ) A házasságnak pedig nem kelléke ma már - törvény szerint - a hűség.
Vadászkutya legyek, ha ezek a törvényerőre emelt életviteli elvek nem egy felszámolásra érett romatelep (hogy úgy ne mondjam szalonképtelenül magyarul: cigánytelelep) szokásjog rendszerén alapulnak. "Nyomjad fiam, nyomjad Tádé, jobb a tied, mint apádé. Mert apádé mint a nyúlé, de a tied mint a lúé!" versenyszellemmel.
A házastársi hűség kivételét (!) a családjogi törvényből a "globális" média úgy indokolja, hogy a törvényalkotó nem kívánt olyan tilalmat felállítani, amit nem lehet betartani. Igaz is ... az hogy ne öljünk, ne lopjunk, más asszonyát ne kívánjuk és egyebek - Mózes óta - eddig sem mentek csont nélkül. A ne paráználkodj tilalmáról már nem is szólva, hiszen az ma már a pornó és a szexipar tükrében úgyis csak egy vicc.
Apropó! Nem kéne már sutba vágni a büntető törvénykönyvet is? Úgy ahogy van? Tokkal vonóval?

Nahát ezek után már nem is csoda, hogy megjelent a nemzeti repp is a placcon?   Meg is mondja a frankót FankaDeli szalonképtelenül, magyarul:
"Én zsidók közt nőttem fel és romákkal róttuk a tereket,
de minket csak úgy hívtak gyerekek.
Ezért van az, hogy a cigánytól is hallom,
hogy fent el van baszva egyaránt, jobbon és balon.
Ezért van az, hogy a zsidótól is hallom,
hogy fent el van baszva egyaránt, jobbon és balon ... "
/FankaDeli/



Nincsenek megjegyzések: