2009. június 9., kedd

Sérelmeink

A gyengébbek kedvéért: A balra látható zászló, II: Rákóczi Ferenc magyar fejedelem zászlaja, nem fasiszta, terrorista, rasszista jelkép.
Az ember lelke összetett, nem ritkán önmagának is ellentmondó érzéseket hordozó. Ebből a makacs tényből fakadóan bizony a tömegek - alapvetően - érzelmileg befolyásolhatók. És mára erről szólnak a választások. Ezt láthattuk a mostani EU parlamenti választásoknál kishazánkban is.
A FIDESZ harsogva ünnepli győzelmét - abszolút csúcsát - mert ugye ez a magyar versenyző a Néppártok EU előretörése sorában bajnok lett. Rosszmájúak azt is huhoghatnák, hogy talán túlnyerték magukat, ahogy nemrég a magyarországi bankok is.
Bizony ahol az érzelmek uralkodnak el, ott az értelemnek már nem sok hely adódik.
Lám a FIDESZ azt kommunikálja, nem kell a nemzeti vagyon számbavétele, nem kell a vagyonadó, nem kell ingatlanadó, a populitsa hazudozás szirénhangján. (Ebből még hatalmas kelés nő a FIDESZ altestén.) Pedig, ha a nagy ünneplésben maguk mögé is tekintenének - mint Keomának mondta a róla címezett ami filmben Paul Newman kikericskék szemekkel - láthatnák a "győztesekre" leselkedő veszélyt, ha maguk mögé is látnának.
A Jobbik ugyanis rávert a Fideszre! ( Hogy is indult a FIDESZ?) Jó tanulónak bizonyult. Már maga a párt példátlan felfuttatása! Az hogy külső tőke nélkül, nem fölülről szervezve - mert ugye Antall nem Vonát küldte Londonba - érzelmeket tudott gerjeszteni és az politikai tőkévé kovácsolni. Hoppá! Lehet eleezni, mert egyenlőre se előtte, se utána ezt még nem csinálta senki.
Felszabadult a nemzeti érzés
Míg az elmúlt években a Fidesz azzal volt elfoglalva, hogy miként tudná lejáratni, embernek is alkalmatlannak nyilvánítani a szoclibeket - ám nagyon óvatosan nehogy a szélsőséges párt besorolásba essen - az emdéef által jogosan bírált érzelmi, ellenségképes politizálást bevezetve a lélek, a lelkiismeret nélkül, mondjuk ki lelketlenül (!) addig a Jobbik eleresztette az érzést: Konkrétan a nemzeti érzést. Felszabadította a lelkeket, a magyarság összatartozásának érzését, amit nyilvánvaló, hogy "idegenlelkűek" (a Kárpát medencei misung egy része, akiknek vérében a magyar vér egy cseppje sem található) nem is érthetnek, hiszen vakoknak nem lehet színeket magyarázni. Így van bizony ez. Identitás TUDAT és nemzeti ÉRZÉS van. Nem keverendő és mosandó össze a két fogalom. Mert aki magyar az egyszerűen tudja magáról és érzi is. Megmondta az anyja (avagy apja) és át is adta az érzést és ha kellene éppen papírja is van róla.
(Ki nem szarja le azt a zsidó ideológiát, miszerint csak egy kiválasztott nép - ugye akinek az anyja zsidó - létezik a világon.)
Csúcsra járatva elszerette
A FIDESZ most ünnepel, hogy "csúcsra járatva elszerette" a szavazók 56 %-át és hogy az "ellenség" - értsd szocik - 17 %-al maguk alá zuhantak. Viszont jól láthatóan se köpni, se nyelni nem tud a vezérkar, hogy a Jobbik 15 %-ra turbózta magát. Erre bizony kevesen számítottak. Talán a Jobbik vezérkar maga sem.
Abszolút csúcs
Már most borítékolni lehet, hogy ez volt a FIDESZ abszolút csúcsa. Mert bizony a pártoknak is megvan a maga életpályája. Lám karón a varjúkat! A két rendszerváltó nagypárt, a szadesz és az emdéef most húsz év múltán hol tart? A szadesz szelíden lesüllyed a munkáspárthoz, no nem a gebelére (pedig voltak idők) míg az emdéef a parlamenti köszöb környékén egyensúlyoz, mint kissrác a sínen. Kitelt volna az "esztendő" ezeknek a pártoknak. Igaz is. Megszedték már magukat. Elkoptak volna? Nem tudnak már újat nyújtani? Elmondtak már mindent? Mondjuk ez a Habsburg gyerek nem biztos, hogy a magyar történeti tudat ásza, mert ehhez kevés ha a a Kalapos Hölgy azt hajtogatja hogy Európai Értékekhez ragaszkodnak, mert ugye Európába is aztán volt is minden nem? Szóval vigyázzunk csak azokkal az ad katedra európai értékekkel. Speciel válságban marhára nem aktuális, amikor az EU sem tudja mit tegyen.

A sok is lehet kevés
A FIDESZ a választási csúcsát mellesleg a 8 millió szavazásra jogosultból mindössze 2,88 milliós közönséggel adta elő. Úgy tűnik jól érzi a veszélyt a pártvezér hogy jó, jó ... hatalmas a győzelem, ám ... átlengi valami rossz érzés. Ő is látott már karón varjut. Itt volt nemrég ez az Öszödi Feri tehénpásztor gyerek is a maga böszméivel és hogy megszuttyogatta. Elindult a Bakterház.
Igen. Ez a rossz érzés 36 % és 56 % "egyenlő" 20 %. Furcsa metek mi? Magyarul: Akik pajzsra emelték a vezért, azok bizony a szavazásra jogosultaknak csak a 20 %-át képezik. Ez pedig csak minden ötödik! És itt a veszély! Minden előadó félelme. Az Ezerfejű.
Hogy az a másik 4 hogy mozdul, illetve mire mozdul. A nagy pirroszi győzelemmel együtt ledőlt a bálvány is, hogy egy a zászló egy a tábor. Mert a FIDESZ narancslobogója mellett felemelkedett a magyar zászló. Bizony testvéreim, ez a kis gézengúz Jobbik merte csak magára húzni a nemzeti mezt. Ezt a mezt pedig ebben az országban bizony 80 %-ban szeretik. Ezt a bölcsességet éppen a szadesz kommunikációból tudjuk, akik hívták haza ludaikat, azt a két milliót, akik nincsenek egyedül.
A magyarok pártja
Tény viszont hogy Magyarországon a magyarok pártja a Jobbik, egyenlőre 15 %-al. Van ez így a történelemben. (A szomszédokban is nem?) Mind a jobboldalinak, mind a baloldalinak, kéknek zöldnek, homoúzionnak, homoúzionnak, kereszténynek, mohamedánnak, asósfalusinak, felsőfalusinak, ebben a "Divide et Impera" a gonoszság szellemével megosztott világunkban. Nem először fordul elő az a történelemben, hogy egy-egy nemzet fiait és apáit a nemzetet elnyomók és sleppjeik gyalázzák, pusztítják.
Jobbik korszakunk
A jobbik is korszakváltáshoz ért. Megindul a nagypárttá válás útján, külső pénzbeli segítség nélkül, az emberek érzéseire - ne feledjük a nemzeti érzésre - alapulóan megmutatta közösségszervező erejét. A Jobbik az Új Erő, amely mind "jobbról, mind balról" vonzza az elégedetleneket. Márpedig ebből a fajtából egyre többen lesznek abból a bizonyos 80 %-ból. Így áll elő az a helyzet, hogy a fidesznek is lesz ellenzéke, csak ugye meglepően nem balról, hanem jobbról. Így felveszi az új leckét a nagyarcú vezérkara és megtanulja azt is, hogy "Az a fiú, aki nagyobbat akar fingani, mint az apja, könnyen beszarik."
A Jobbik jótanuló
A Jobbik jó tanuló, így ugyanazt az ócska trükköt a pártfejlődése - értsd hatalomra kerülése - érdekében simán elővezetheti a a fidesznek, amit tőle látott és amit a szoclibeken bemutatott. A FIDESZ-ről hamarosan kiderülhet - a médiában is - hogy ezek bizony már nem azok az 1989-es fiatal demokraták, akik bátran kiálthattak tolvajt, kommunistát, hanem a korrupció - pártpénzek előállítása, egyéni meggazdagodás ugye? - mocsarába süllyedt európerek. Az EU Néppártjának helytartói. Nem feltétlen a magyar, a nép érdekeit szolgáló szép reményű tiszták gyülekezete. A szocik sem tudnak most már sokat kezdeni a Jobbikkal, hiszen ők pedig az EU Szocdem pártjainak a helytartói és ha az USA ügynök helytartó szadesz végleg kifittyen a politikából, a rasszisztázás, antiszemitázás, terroristázás ócska USA trükkjei büdös tócsájába már ők sem szívesen lépnek bele, mert már jól tudják ők is, az csak olaj a tűzre a Jobbik térnyeréséhez. Ezért is kapta azt a nagy maflást a szadesz, amit a pártelnök elimert, mint Ajala a benszülött uralkodó és hírlapárus a rejtői világban.
Elégedetlenség
A Jobbik az, amely egyre több fiatal - és ezáltal hiteles, még nem volt ideje lopni - magyar érdekeket védő embert tud a közeljövőben felsorakoztatni, akik persze húsz év múlva - ha nem változik lényegesen ez a tolvaj jogrend - ugyanúgy kötésig, avagy állig ülnek majd a korrupció iszamlós mocsarában.
Sértettség
Én is - sérelmeim nyalogatva - személy szerint egyszerre örülök annak, hogy a szocik a fazéktól távolabb kerülnek (mert loptak már eleget) egyben sajnálom is azokat a szoci politikusokat és családjaikat, beleértve a minisztériumi, önkormányzati tisztségviselőket is, akik a megélhetésükért a pártkatonaság komisz kenyerét ették és hamarost absitot kapnak. (1989-ig én is a pártkatona komiszkenyerén éltem. Kaptam is obsitot. )
Örülök a fidesz győzelmének - a nemzet érdekében - mert ez úgy látszik EU trend is az, hogy visszaszorulnak a szocdemek és élre lépnek a néppártiak. Széllel szemben lehet ugye pisálni, ám ... aztán majd ezt is meglátjuk ... ám a szocikat sem kell leírni, mert pártkatonák és a katona kemény ...
Mérget ne vegyünk be rá
Ezzel együtt csak nem vennék mérget arra, hogy a fidesz nem folytatja ugyanazt pepitában, mint a szoclibek, hiszen a nemzetközi pénzdiktatúra pénzáram csapjait továbbra sem ők fogják. És ők ugyanúgy zsarolhatók lesznek, ha kormányra kerülnek. Bizony jönnek a dolgos hétköznapok és ők ott találják magukat a salakon, a célkeresztben. Majd őket okolja - akit le nem fizettek - mindenki a bajokért, sérelmekért. Hatalmas fájdalommal élik majd meg - mint az öregedő nő - hogy a Jobbik egyre jobban szereti el tőle a magyarság férfilelkét. Már most látható, hogy jó, ha a fidesznek ismét csak egy négy éves ciklus jut - hacsak ... - mert ebben a gazdasági világválságban úgy leamortizálódik, ahogy kell és a helyére akkor már a Jobbik léphet. Mert őt szeretik.
Birodalmak
A Birodalmak meg nem hülyék. A "káderezés" a birodalomból mindig azon elv mentén halad - amit már Hitler is megállapított - hogy Franciaországot franciák nélkül nem lehet kormányozni. És ez is egy nagy igazság, mert Magyarországot a magyarok nélkül szintúgy nem lehet kormányozni.
A magyarság minden USA ügynöki és média híresztelés ellenére vérségi kötelék, azaz populáció és a vér sem válik vizzé. Jól mutatja ezt az is, hogy a Jobbik újra felemelte azt a sokat tépett, szaggatott, mosott lobogót! Döbörögjön hát csak az a Magyar Gárda - a mi fiaink - és legyen a férfiasságra, a hazaszeretetre nevelés színtere, ahogy ugye az USA-ban is a Nemzeti Gárda.
Legyen (ha módjában áll)
- A FÉRFI FÉRFI ÉS NŐ A NŐ
- IGAZ, AMI LEHET ÉS HAGYJA MAGÁT (Például, a bableves legyen bableves, ahogy nagyanyám csinálta)

1 megjegyzés:

Béci írta...

Ez jó volt, Géza!