2011. szeptember 9., péntek

BAÉSZ: Felhívás!

Jelentős, nagy értékben, üzletszerűen, és szervezetben elkövetett bűncselekmény a bankok, hitelintézetek és a volt és jelenlegi kormányok részéről Magyarország lakossága ellehetetlenítésére, kifosztására!
Az felhívás célja, hogy a deviza-alapú banki hitelesek ügyészségen tett feljelentésekkel éljenek, a magyar és a nemzetközi jog megsértése, csalás, megtévesztés, orgazdaság, sikkasztás és hatalommal való visszaélés bűntette miatt, "ismeretlen tettes" ellen, és ez alapján KÁRTÉRÍTÉSI IGÉNYT is bejelenthessenek, az ügyészségi nyomozás és büntetőper lezárulta után, polgári-peres eljárás keretében. A mellékelt feljelentések, és "feljelentés-minták" és kiegészítések, alkalmazható BTK, PTK és Nemzetközi jog szerinti rendelkezések alapján! Közérthetően láthatóvá válik, hogy valóban bűncselekmények sorozata áll a deviza-alapú hitelezési ügyletek mögött! Mivel 2009-ben Sólyom László nem írta alá a csoportos perindításra vonatkozó törvényjavaslatot (banki érdekek miatt), pertársaságokat kell alapítani, vagy belépni egy meglévőbe, hogy érdekeinket, jogainkat érvényesíteni tudjuk! Szintén ezidőben felemelték a polgári-peres eljárások eljárási díját a vitatott összeg 6%-ra, amit a legtöbb elszegényedett, kifosztott hiteles nem képes megfizetni! A kormányzatok ezzel kívánták elérni, hogy a nemzetközi és magyar jog szerint is törvénytelen banki szerződések szerződés -és jogellenesen megállapított ügyleti kamatát nekük tetsző módon, de törvénytelenül változtassák, ezzel hitelesek öngyilkosságát, ellehetetlenülését, adós-rabszolgává tételét okozzák. A büntetőeljárás lefolytatására nem vonatkozik a polgári-peres eljárások 6%-os eljárási költsége! Mivel sok-százezer adóst (és hozzávetőleg 3,5 millió embert) érint a kormányszinteken is támogatott és kivitelezett csalás, az érdekeinket tömegesen benyújtott feljelentéssekkel kell nyomatékosítani! FIGYELMEZTETÉS!A deviza-hitel csalási ügyletek következményei elől, sem a jelenlegi, sem a korábbi kormányok képviselő nem tudnak kibújni, ezért fenn áll, a kormányzati provokációval, provokátorok segítségével kirobbantott polgárháború lehetősége! Konfliktus esetén elrendelhető, a még a „hatalom” által érvényesnek tekintett 1989.-es illegitim „ideiglenes” alkotmány szabályozása szerinti rendkívüli állapot bevezetése, és a katonai irányítás! Ezért fokozott figyelmet kell fordítani, hogy provokátorok ne tudják megakadályozni a jogérvényesítést azzal, hogy olyan cselekményeket követnek el, vagy olyan cselekmények elkövetésére buzdítanak, amelyek következtében a „hatalomnak indoka lehetne” az igazságukat követelő embereket megtámadni, bebörtönözni, az állampolgári jogokat felfüggeszteni! Ne feledkezzünk meg arról, hogy évek óta magyarellenes kampány folyik a nyugati médiában! Magyarországon nagyobb idegen hadsereg, és kormány által ellenünk fenntartott egyéb fegyveres testületi erő található, mint a Magyar Hadseregnek nevezett zsoldos-haderő.
Nem vagyunk egyedül!

A Jogsegély szolgálat, a TEMPO Párt, az MVSZ, a Banki Adósok Érdekvédelmi Szervezete, a Nemzeti Jogvédő Szolgálat, a Polgári Jogokat Pártolók Egyesülete, Jobbik EP képviselete és jogászai, számos jogász, szakértő, és ügyvéd támogatásával és tevékeny közreműködésével, gátat kell vetni Magyarország lakossága kifosztásának! Mivel a bankokkal kötött deviza-alapú hitelszerződések nem egyformák, de hasonlóak, feljelentésenként is kiigazításra, újrafogalmazásra szorulhat! Ezen írás sem érne semmit, ha nem vállalnánk fel a közvetlen segítségnyújtást, és ezúton további szervezetek csatlakozását, ügyvédek segítségét kérve! Jogi, érdekképviseleti segítséget, az alábbi elérhetőségeken lehet kérni, vagy csatlakozni a Banki Adósok Érdekvédelmi Szervezetének feljelentéséhez, ill. jelentkezni jogi segítségért: BAÉSZ részéről: kaslerarpad@yahoo.com Jogsegély Szolgálat: Link 
A mellékletekben feljelentésminták, BTK, PTK, és nemzetközi jogi kivonatok találhatók, a feljelentésekhez segédletként elsősorban jogászok számára, de természetesen rendelkezésre állnak a Jogsegély Szolgálattal, a TEMPO Párt, a Nemzeti Jogvédők jogászai is! Azok is perelhetnek, akiknél már megtörtént a végrehajtás! A Nemzeti Nyomozó Iroda, a BAÉSZ feljelentéséhez csatlakozók esetében csak nevet és E-mail címet kér 2011. szeptember 12-es határidővel. A csatlakozáshoz Kasler Árpád úr, BAÉSZ elnök E-mail címén lehet jelentkezni!

Nincsenek megjegyzések: