2010. május 27., csütörtök

Miért nem szimpatikus nekem az Amnesty International?







Mi az Amnesty International?

Az Amnesty International az emberi jogokért kampányoló emberek világméretû mozgalma. Munkánk gondos kutatáson és a nemzetközi közösség által elfogadott normákon alapul. Függetlenek vagyunk minden kormányzattól, politikai ideológiától, gazdasági érdektõl és vallástól.

Az Amnesty International önkéntes aktivistái tevékenységére épít - olyan emberekére, akik szabadon bocsátják idejüket és energiájukat rendelkezésre azok iránti szolidaritásukat kifejezve, akiknek jogait sérelem érte. A legutóbbi adatok szerint több mint 1,8 millió tagja, támogatója, és befizetõje volt több mint 150 országból a világ valamennyi részén. Különbözõ életúttal, politikai és vallási nézetekkel rendelkezõ emberek vagyunk, akiket egyesít elhatározásunk, hogy egy olyan világért dolgozzunk, ahol mindenki élvezheti az emberi jogokat.


Az Al 2010. évi jelentése

A jelentés témakörei Magyarországra nézve
- Magyar Gárda romaellenességének az állítása
- Terrorelhárítás, biztonság
- Rasszizmus
- Diszkrimináció - romák
- Nők és lányok elleni erőszak
- Leszbikusok, melegek, biszexuálisok és transzneműek jogai


Komentár:

1. Azért nem szeretem, mert többnyire csak rossz híreket szállít ás állandóan tiltakozik.
2. Azért nem szeretem, mert tematizál és ha a világon talál valami visszaélést, a helyi csoportjai célzottan "kutatják" a helyi "megfelelőjét", hogy teljesíthessenek. Ha nincs is, kreálnak ügyet. 
2. Azért nem szeretem, mert úgy érzem Magyarországot, hazánk presztizsét éppen a tematizálás okán folyamatosan lejáratja. 
3. Azért nem szeretem, mert fogadatlan prókátor, azaz megbizás nélküli ügyvitelt lát el folyamatosan.
4. Azért nem szeretem, mert ellenőrizhetetlen, mind a tevékenysége, mind a finanszírozása, mind a felügyelete.
5. Azért nem szeretem, mert csak tagjainak tartozik elszámolással ezzel együtt bárkit kikezd a médiában. 

Lényegében egy ellenőrizetlen szekta! A saját maga kreálta normákon nyugszik. Öntörvényű. Be kéne tiltani Magyarországon és az EU-ban, ugyanis több kárt okoz, mint ami hasznot hajt!
A jelentésben megfogalmazottak kimerítik a jóhír rontás tényállását. A jelentés alkalmas a nyugtalanság és a félelem keltésre. Az Al lényegében az agresszív globalizmus szócsöve és a "nemzetközi elvtársak" gyűjtőhelye. Őket és tetteik hatását pedig ismerjük a történelemből. 

Nincsenek megjegyzések: