2009. október 31., szombat

Újra itt van?

Fletó a cigánykártyával!
A felejtés ez ember hatalmas képessége. A lélek a világ nyomása ellen ezzel védekezik és ösztönösen csak a szépre akar emlékezni. Ezt használják ki ördögi rafinériával egyesek. Itt van a médiában újra Fletó az öszödi böszmék örömére. Bátor és harcos demokratának identifikálja magát. Harcosan kikel azon képviselő(k) ellen, akik "megfélemlítenek" és nem átallanak a nagyobbik kisebbségünk nőire, a roma rányikra - magyarul a cigány nőkre - olyat mondani hogy ...
Milyet is? Hogy volt olyan terhes nő köztük, aki gumikalapáccsal verte a hasát, hogy sérült gyermek szülessen, mert arra több a segély? (Mintha nem lenne ismert az a bölcsesség, hogy a nők két dologért tesznek meg mindent. Hogy legyen gyerekük, meg hogy ne?) Ezt a suttogó propagandát  bizony jóval a médiába kerülés - köztudatba tolás - előtt én is halottam. Ám nem csak ezt hallottam, hanem azt is, hogy létezik olyan cigánycsődör, akinek garantáltan - genetikailag - sérült gyereke születik és sorban állnak nála a rinyák, mert egy sörért hajlandó.  Mi az igaz ebből a vidéki folklórból?  Bizonyosan van valóságmagva. Talán ki kellene vizsgálni, főleg akkor, ha az egészségügyi statisztikák is ezeket támasztják alá. Növekedik a sérült gyermekek száma. Jó ideje csökken e gyerekszám ráadásul egyre degeneráltabbak születnek. Jól mutatják ezt a helyzetet a katonai alkalmassági vizsgálatok és a diszességek (diszlexia, diszkalkúlia ... stb.) tömegesülése. Talán meg kéne viszgálni a statisztikák által is mutatott degenerálódás okait. Na és ha a sérült gyerek születése többlet segélyhez hozzájutásra jogosít, akkor tenni kellene arról, hogy ne legyen így. Ne ösztönözzük már a degeneráltak bővített újratermelését!
És van aki kivizsgálja?
Nincs, vagy csak nem hallani róla? A magyar cigányokra nézve ez nem is megy egyenlőre, hiszen nem lehet számba venni  őket Magyarországon. Jaj a legyőzöttnek! Ahogy az első világháború akut fekélye trianon ( a magyarság egy harmada túszul, kapcául vetése a szomszéd nemzeteknek)  úgy a második világháború fekélye a roma és zsidó nyomás, miszerint számba sem vehetők ám kötelesek lennénk eltartani és szaporítani ezen etnikumokat. Mint nádiposzáta a kakukkut saját fészkében. Ezáltal bizony egyenlőre statisztikailag nem lehet kimutatni, hogy szignifikáns-e a nyomoronc kölykök születése a magyar cigányság köreikben, hiszen nem választható külön a kakukktojás.
Kinek áll ez vajon érdekében?
Kinek áll érdekében a cigány etnikum és a magyarság közöti feszültség szítása? Divide et impera! Bizony a politikának, valamint a kisebbik etnikum egy részének. A nagyhatalmaknak és hazai ügynökeinek. Tisztelet a kisebbik és a nagyobbik etnikumból a kivételeknek. A csendes többségnek!
Mi akadályozza viszont a képviselőket egy parlamenti bizottság felállítására ilyen ügyekben? Például a születési degenerálódás okainak, illetve a növekvő etnikai feszültségek vizsgálatára?
Nem zörög a haraszt, ha a szél nem fújja ugye? Tessék csak szépen kivizsgálni, feltárni hogy - egyenlőre népi folklórként terjengő híreknek - van-e valóságmagva! Tessék csak szépen megvizsgálni, hogy a sérülten születettek körében milyen az etnikai eloszlás!  Tessék csak kivizsgálni az elmúlt húsz év vagyonosodási folyamatait! Tessék csak kivizsgálni az eladósodási folyamatot! Tessék csak kivizsgálni az újra termnelhető nemzeti vagyon tulajdonlásának és működtetésének folyamatait! Ezek a vizsgálatok adhatnak választ a kérdésekre, nem a média szópárbajok, amelyek csak azt etnikai és társadalmi feszülség fokozására alkalmasak. Tessék csak megvizsgálni a jelenséget, nem pedig a hírhozót kalodába zárni a főtéren!
Cigányvédő demokrata
Pörög bizony a cigánykártya Fletónak az öszödi főböszmének kezében, aki harcos "antifasisztaként" újra kiáll. Van pofája elénk állni! Megy ezerrel újra a parasztvakítás, a politikai marketing. Göbbels kéjesen forog a sírjában. Nemrég románozott ugye a Főböszme. Csak nem ért ide az általa beharangozott 40 millió román. Rémhírkeltésért mégsem csuktuk le. Beszopták a böszmék mi? Máris elfelejtettük?  2004. December 5. A magyarság önmaga elárulásának égő és nyitott sebe. Szégyenfoltja.  Most meg cigányozik a Főböszme ugye? A nagy cigányvédő demokrata képében tűnik fel a médiában. Mindezt annak az embernek van pofája előadni, akinek a napi jövedelmének 400 ezer forintnak kellett lennie minimum 15 éven keresztül ahhoz, hogy a vagyona összejöjjön. Az újra termelhető nemzeti vagyon egyik díszkisíbolója - főlopója - osztja újra az észt a médián keresztül. Olyan ember áll elénk újra a médiában, akinek nem előttünk, hanem a bíróság előtt  kellene állnia. Ördögi ez világ!
Sajnos, az emberi ostobaság oly hatalmas - na és a nyakunkra hozott jogrend oly lyukas - hogy ez az újabb gyurcsányi politikai marketing várhatóan nem lesz hatástalan. Kettő millió szavazat a tét! Ennyire tehető az az érzelmileg könnyen motiválható - értelmileg szinte befolyásolhatatlan - szavazó hazánkban, aki az ilyet garantáltan beszopja.   Ez a cigányságvédő demokrataság egy újabb "fészekrakó" program a befolyásolható tömegek köreiben. A gyurcsányi Fészekrakó programot is elfelejtettük már ugye? Pedig éppen most a lakások elárverezése a "hozadéka" annak, mert tömegében olyanoknak kerültek nagy pénzek kiosztásra, akiknek nem nem volt munkafedezetük annak visszafizetésére nem? Mit bizonyítanak a jelenlegi lakásárverések? Most dőlnek ki a csontvázak sorra a szekrényből, hogy milyen panamák sora zajlott a fészekrakó program kapcsán nem? És miért következett be mindez?
A mai Magyar Köztársaság nem az én hazám!
"Nem elég, hogy a nép ostoba, de vannak nem is kevesen, akik hülyének is nézik." állítja vicefiam Kornél. És milyen igaza van? Mindezeknek az embereket fojtogató dolgoknak a hátterében pedig nem más áll, mint a Jogrend! Ezen kellene gyökeresen változtatni! Bizony az emberi természet minimum hatezer éve lényegében azonos, nem változik. A Jogrend az, ami megenged dolgokat, avagy sem. Ami élhetővé, avagy pokollá teszi napjainkat. A jogrendért pedig a Parlament a felelős! Amilyen a Parlament, olyan az ország. Becsületes magyar embereket a parlamentbe! A hazám ott van, ahol jogom, vagyonom és pénzem van és nem csak nekem, hanem népemnek is!

Nincsenek megjegyzések: