2008. január 23., szerda

Tilk Ádám Gergely 1 éves és a Fonogram díj

Különleges nap a mai. Ádi ma egy éves és Máté nagybácsija a bandájával - SUBSCRIBE - ott áll a modern rock kategóriában a Fonogram versenyében. Minden kornak megvannak az örömei. Tele a szívem az atyai és nagyatyai örömökkel. De szép is lenne nekem az, ha Ádi első szülinapján Mátéék kilenc év kemény munkájának szakmai és társadalmi elismerése bejönne ezen a módon is. Bizony ezek a skacok - SUBSCRIBE - kilenc éve heti két próba és hétvégi koncertek sorozataként nagy utat tettek meg. Ha kreditben kiszámolom a ráfordított időt, ez már felér egy egyetemmel. Ádi szülinapja legalább tuti. Mamikája járt tegnap is nála és - tudósítása szerint - úgy működik ez a gyerek mint az óra. Ahogy illik, egy évesen már önállóan jár kel.
Fohászom: Térdre imához! Működjön is a genetikai kód, hiszen ahogy apám mondta: "Az a fiú, aki a huszas éveire nem erős, a harmincas éveire nem okos, a negyvenes éveire nem gazdag és az ötvenes éveire nem bölcs? Az a büdös életben nem lesz erős, okos, gazdag és bölcs." Márpedig ezek a tulajdonságok egy férfiembernél nem hátrányosak még a Füveskönyv avagy az Álmoskönyv szerint sem.
A mai esemény: FONOGRAM DÍJÁTADÓ GÁLAEST:AZ ÉV LEGNAGYOBB POPZENEI ESEMÉNYE! 2008. január 23., szerda, 20:10 Millenáris Teátrum Élő közvetítés a Magyar Televízió 1-es csatornáján.
Dalban:
Halász Judit: Boldog születésnapot
Tilk László Géza: Bús földemen
Subscribe: crowd of the nobodies

Nincsenek megjegyzések: