2012. július 4., szerda

A kereset

A Devizaadósok Szövetsége szervezésével megalakult DÉSZ-I. OTP Pertársaság 59 fő felperese nevében - Dr. Madari Tibor által jegyzett - az OTP-vel kötött deviza elszámolású kölcsönszerződések teljes semmisségének kimondására irányuló keresetet, Hámori Gábor alelnök (pertársaság vezető) és fia, valamint  Tilk László Géza DÉSZ elnök kíséretével 2012.07.04-én érkeztette a Fővárosi Törvényszékre, mely alkalommal illetékbélyegben lerovásra került az 1,5 millió forint perilleték is. Részletek a 2 hét múlva e tárgykörben megrendezett sajtótájékoztatón ismerhetők meg. 

Mint többek előtt ismeretes, a szövetség szervezésében felálló pertársaságok közül nem ez az első kereset, ami a Fővárosi Törvényszékre érkezik. Az első devizaadós pertársaság keresetét - amely pertársaságot a szövetség szervezett - Dr. Bense László Erik nyújtotta be Május hónapban. 

A későbbiekben további keresetek beadása várható, ugyanis a szövetségben folyamatosan megy a pertársaságok szervezése a bankonként elkülönült percsoportokban. Egyes percsoportjainkban már több pertársaság is működik. A szervező munka az Interneten a szövetség fórumaiban zajlik. 
A kísérők. 
A kereset.
Várakozás.
Másfél millió forint illetékbélyegben. 
 Megvan. 

Nincsenek megjegyzések: