2011. július 4., hétfő

Katana


A szőrös-mancsú (Nem a Négy Mancs, hanem az Ezer Mancs) globálnyik-banker ország-nepperek valódi szándékairól rántom le most a leplet!
Évtizedek óta idegel a globál-bankerek óhéber rizsája, hogy "egészségtelen" a hazai lakás-tulajdonosi szerkezet, mert ez a fékje a munkaerő mobilitásnak kis hazánkban. Ez uszadék usa-duma. Magyarország durván 500 kilométer hosszában. Ha nincs munkahely, kavarhatsz ezen belül, akkor sem lesz. Ha meg 500 kilométeren túl mész, ott nem úgy beszélnek, ahogy te és mocskos idegen földönfutó vagy. Nem úgy az USA-ban. Ott ezer kilométereket is utazhatsz és ugyanazt a nyelvet beszélik. Keverik ezek az ország-nepperek a szezont a fazonnal. Mi meg hallghatunk, mint a sült hal. 
Mert miről beszélünk? Arról hogy a szőrős globálnyik-bankerek az otthonaink tulajdonjogából is ki akarnak forgatni minket. ( A nem lakás célját szolgáló ingatlanvagyont már lenyúlták. Övék a tulajdonjog!) Ezt - az otthonok tulajdonjogából való kiforgatást .- már meg is kezdték a devizaadóssá tétellel, azzal hogy a lakáshitelezést a szerencsejáték mocsarába rángatták. És a mainstram médiájuk meg is magyarázza. Sok baromarcó palimadár, meg még helyesel is, hogy igen ők voltak a hülyék mert belenyúltak, beleléptek. De ennyien Jómadárkáim??? Nem érzitek, hogy holnap más trükkel ti jöttök? Például a közműtartozásokkal? 
A még szomorúbb pedig az, hogy a történet hajadzik az 1240-es helyzetre a mai Dél-Orosz pusztákon (akkor Desti Kipcsak) , mikor Kötöny bátyánk, kun fejedelem kardszámlálást tartván mintegy 25 ezer kardot (japánul kanatát!) számlált, a hírek meg arról jöttek, hogy Batu nagykán mintegy 500 ezer katanával erre tart. És így is lett. Akkor mi magyarok mintegy 1,5 millió főről 600 ezer lélekre fogyatkoztunk, és bizony jól jött IV. Bélának az a 25 ezer kun katana, amely kikerülte a korabeli mainstreamot és a Duna-deltában húzta meg magát a mongol-tatár invázió idején.  
Hatalmas itt a szar. Itt nem az egyes emberrel, hanem a nemzetekkel packáznak és ickáznak. Hova menekülhetnénk? 

Nincsenek megjegyzések: