2011. június 26., vasárnap

Turul

Posted by Picasa
Beszarás! Szépen átcsúszott a híreken, hogy csak engedélyezte a "hatóság" a XII. kerületben a Turul emlékmű fennmaradását, nem kell lebontani "mert engedély nélkül épült". A Turul a magyar nép és nemzet "vezérlő csillaga". A magyar úrság, Magyarország első számú szimbóluma. A magyar "törzs totemállata".  A Turul szimbólum körüli megnyilvánulások indikátorai a hungaro-fóbiának. Ki a Turul szimbólumunk létét kifogásolja - bármilyen magyarázattal - az a magyarság, a magyar nép, a magyar nemzet létét kifogásolja. Az ilyen nem ellenfél, még a parlamentben sem, hanem maga az ellenség. 
Van pofájuk - az idegen fegyverek árnyékában, a FED fedezetlen dollárjai támogatásával - a birodalmak lakájainak, mint patkányoknak újra -és újra megrágcsálni a legősibb magyar szimbólumot. Lejátsszák azt, mintha mi például Jeruzsálemben azért tüntetnénk "civilként", hogy tüntessék el mindenhonnan a Dávid csillagokat, mert félelmet kelt bennünk, avagy Rómában hogy tiltsák be a keresztet. 
A Turul szobor lebontása "civil követelése" során arra is jutott idő, hogy a médiában a romákkal - országgyalázatra - kimosassák az Árpádok-nemzetsége, a Hadúr vörös-ezüst hadi zászlaját. Ha valami, hát ez a gyűlölet keltés a magyarság lelkében, nem a "holokauszt tagadás".
A magyar lélek akarata: Birodalmi török, habsburg, német, orosz, zsidó megszálló csapatok! Mindörökre takarodjatok haza! Idegen tankok és bankok, hagyják el a magyarság Szent Földjét, a Kárpát-medencét!

Nincsenek megjegyzések: