2011. április 28., csütörtök

Cigánykártya: Gyöngyöspatai Cigány - Magyar rangadó 80:4

Tele van a lakájmédia ( EU Maistream) a Gyöngyöspatai eseményekkel. A magyar királyi tévé főműsorban mutatja a térkamera felvétellel a cigánysorra vezető útkereszteződésben éjjel vizelő részeg fiatalt, ki bizonyára - mint egyenruhás - Kis Ernő rendőrtábornok rendőrpalota előtti jeles példaadásából merített. Különbség viszont az, hogy a rendőrpalotából nem rohant ki nyolcvan kancigány az éji órán szerszámokkal, ütőhangszerekkel felszerelkezve és juttatta kórházba. Gyurcsány Ferenc ex miniszterelnök a pénztárcájába nyúl és felsorakozik Field amerikai-magyar üzletember mellé, a patai romák evakuálására egy millió forinttal. A nézőnek felsejlik a zámolyi romák és a száz kilós szegény cigány-kisfiú Józsika esete a buszon, kit Mortimer szamurájkarddal szúrt meg, mikor érzékenyék addig tüntettek a rasszizmus ellen, mígnem kiderült hogy Mortimer is roma.
Mint patkányok a  csatornából előjönnek az "antifasiszta" szószólók, akik Róth Manó (alias Rákosi Mátyás) nyomán tíz millió "fasisztát" vizionálnak ebbe az országba.
No ezt a jelenségcsoportot egyszerűen csak médiatébolynak nevezhetnők.  Az LMP a Jobbikra, a Jobbik az LMP-re mutogat. Fieldet az LMP-vel míg a Véderőt a Jobbikkal hozza összefüggésbe a média és ó fidesz retorika, megjelenik az egyenruhás bűnözés és az illetéktelen járőrözés fogalma. Észre sem vettük és a lakájmédiában már pejoratíve itt a masírozás fogalma is, ami végül is nem más mint egyenruhában szervezetten lefolytatott tüntetés, amely ugye a társadalom egy részében félelmet kelt.
Eszembe jutnak azok a cuclista  nyolcvanas évek, mikor a budapesti pártbizottságban Budapest Főváros térképének sziluettje félelmet keltett, ugyanis Nagy-Magyarország képét vizionálták bele és elvetették, mint logót az elvtársak. 
Valóban a szimbolikus média-politizálás éveit éljük. A "Vakulj magyar ne láss tót" ócska felújított trükkjeit.
Hát a Való Világ ehhez képest siku-miku és Alekosz - a VV dzsokija -  egy makogó retardált szellemi rövidnadrágos.
Kitenyészett itt - húsz illetve ötven év alatt - az országban egy választójogokkal igen, ám nyolc általánossal sem rendelkező aktívan szaporodó, dologtalan ezáltal eltartandó - ráadásul még a közegtől bőrszínben is különböző - társadalmi réteg. Kiket a népnyelv egyszerűen cigányoknak, a lakájmédia és az EU Mainstream romáknak nevez, kik folyamatosan médiaszereplőkké váltak, kiknek az integrálására, illetve az úgynevezett jogvédelmére amerikai mintára ipar alakult. Velük kapcsolatosan jelent meg a megélhetési bűnözés, a mély-szegénység, a gyermekéhezés, a cigány-bűnözés, a cigány-terror fogalmai. Kiket a franciák, olaszok sőt a kanadaiak is simán kitoloncolhatnak, csak mi magyarok válunk azonnal EU Mainstream ellenes rasszistákká, fasisztákká már akkor is, ha beszélni merünk a jelenségről. Lássuk hát csak, hogy szólnak erről a bátrabbak, akiknek a véleménye garantáltan nem jelenik meg a lakájmédiában.
VBT, a nemzeti jobb dalnoka így kommunikálja ezt a jelenségcsoportot. Részlet:
A koedukált cigány
Rövid, de annál szomorúbb történettel folytatom, a ’90-es évek legelejéről. Főiskolai éveim alatt, a két évvel fölöttem lévő évfolyam hallgatója, kollégiumi társam volt egy cigány srác. Látszólag rendes, jóravaló gyerek. Mikor megtudtuk, hogy pontosan fele annyi ponttal vették fel őt a főiskolára, mint amennyi a minimum ponthatár volt, nyeltünk egy nagyot, de azt mondtuk: „ez az útja a felzárkóztatásnak.”. Csakhogy! Tanáraink közül jó néhánnyal jóban voltunk. Akikkel néha együtt is buliztunk. És egy ilyen buli alkalmával a következőket panaszolták a tanárok: amikor ez a srác vizsgázni megy, már előre rettegnek tőle. Ugyanis a tag mindenesetben felkészületlenül megy vizsgázni. És amikor kérdőre vonják, megfenyegeti a tanárt, hogy feljelenti őt, amiért a tanár vizsgán „lebüdöscigányozta”. Naná, hogy mindig megadták neki a kegyelem kettest. De volt olyan kollaboráns, aki a minimum tudásanyag megléte nélkül is ötösre zárta őt le félévkor. Következmény: Mára ez a gyerek egyike lett azoknak a cigány polgárjogi „harcosoknak”, akik becsületről, tisztességről, egyenlő bánásmódról papolnak! És a bicska annyiszor nyílik ki a zsebemben, ahányszor csak meglátom őt a tévében!

1 megjegyzés:

Záli írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.