2010. szeptember 30., csütörtök

Anyátok, az a repedt sarkú!

Aktuális hír: "A cigaretta és az alkohol árának emelésével képzelik előteremteni az egészségügyi költségek hiányzó forrásait."
Azt jó édes anyukátokat! A képmutató mocskos képeteket! 
A dohányzás és az italozás a szenvedélynek (betegségnek?) egyik megjelenési formája. Bizonyított tény, hogy a dohányosok és az italfogyasztók kevesebb ideig élnek és nem tudnak annyit egészségügyi ellátásukra fordítani, mint azon társaikra, akik megérik a nyugdíjas kort, tehát részvényesei a társadalmi gondoskodásnak. A dohányos és italos emberek jó része - így a magyar férfiak döntő többsége - élete végéig ( Magyarországon átlag élekor 64 év) dolgozik ( vagy ha nem tud dolgozni, abba hal bele)  és nem éri meg a nyugdíjas kort. Vérlázító az a képmutató és szemforgató magatartás, amely a szenvedélyes emberek ( szenvedély betegek?) húsát eszi. Mocskos dögevők!
Tegyetek plusz adót a kólára, a csipszre, a hamburgerre, az ásványvízre, a gyerektelenségre és a háromnál több gyerekre! Mellesleg lőhetitek, mert pálinkát már lehet főzni - örök hála Orbánéknak - és ezzel csak a csempész cigaretta forgalmat növelitek!
Undorító ez a szemforgató képmutatás!

3 megjegyzés:

Névtelen írta...

Főszerkesztő uram érthetetlen. Teljesen természetes és normális, hogy megemelik a cigi adóját. Gratulálok a döntéshez, már hamarabb meg kellett volna tenni. Még így is többe kerül a társadalomnak a cigisek gyógyításának többlet költsége, mint amit adóban be lehet szedni.
Főszerkesztő uram, ez most átgondolatlan, hirtelen haragú, téves, talán még butának is mondható bejegyzés volt.

A kólák és cukros levek, csipszek, stb. valóban még jobban adóztathatók. De a háromnál több gyerek? Ez megint valami zavaros ügy kezdetének látszik, etnika, stb.

Unknown írta...

Tisztelt Névtelen! Állítása teljességgel nélkülözi a valóságot. Ugyanis a cigarettán, az italon akkora az adó, hogy önmagában fedezi a teljes egészségügyet. Tessék számolni. Nem mellesleg Nyugat-Európai kutatások igazolták is. Tessék utána olvasni. Az az állításom tehát hogy teljességgel erkölcstelen bűnbaknak beállítani a szenvedélyeseket ( ami nem betegség, hanem adottság). Ez az elynomók, a gyarmatosítók, a mocskos fehér ördögök - angolszász technika - tedd az áldozatot bűnbakká gyakorlata.
A háromnál több gyerek nem preferálása pedig például kínai gyakorlat és annak is megvan az oka. Az a felfogás hogy az ember korlátlanul - fenntarthatatlanul szaporodjon - Afrikába, Dél-Amerikába a bádogtelepekhez vezet. Ha ki ezt kívánja, már most elérheti, nem kell másokat is erre kényszeríteni. Disznóság fegyverrel és hatalommal kényszeríteni embereket arra, hogy más neveletlen kölykeit tartsa el, azaz másokat szaporítson munkája gyümölcsével.

Névtelen írta...

Főszerkesztő uram, a közvetlen költségeket tekintve lehet, hogy a gyógyításra fordított pénz kb. annyi, mint a beszedett adó. A cigi miatti betegség miatt kiesett ember (mert meghalt, vagy mert nem kap levegőt) viszont kiesik, és ez bizony nagy kár. Persze elsősorban a dohányosnak.

Gyerek: fogy a magyar nemzet. Ösztönözni kell a gyerekvállalást. Az a jövő záloga. (És ugye azt Főszerkesztő uram sem gondolja komolyan, hogy pl. származás szerint ezt a törvényt differenciálni kell? Ugyebár itt ismét megjelenik a rasszizmus árnya ...)