2011. október 6., csütörtök

Ide figyeljenek emberek! Ez nem vicc!

Ez nem vicc. Bemutatjuk a deviza-elszámolású kölcsönszerződések havi törlesztő részleteinek a változását. Mintánk kicsi, hiszen összesen 135 db szerződés alapján készült, ami egy ezrelékét sem teszi ki a hazai deviza-elszámolású kölcsönszerződéseknek. A szerződések fedezete autó és ingatlan. Az adatszolgáltatók a Devizaadósok Szövetségébe tagjelöltnek regisztráltak.


A fenti grafikon alapjául szolgáló táblázat, amelyben a konkrét havi törlesztő részletek vannak ide kattintva láthatók.  http://www.palimadar.hu/tar/deszstat20111006.pdf

Statisztikáinkat a nem devizaadósoknak ajánljuk, hogy lássák konkrétan miről is van szó? Lássák hogy hazudoznak a tömegmédiában, amikor a devizaadósok "felelőtlenségéről" beszélnek, meg a "terhek megosztásáról". Milyen terhek megosztásáról? Arról, hogy ha nem fosztják ki a bankok a devizaadósokat, akkor a forinthitelesek "szívnak"? Meg ha a kormány által "kínált" végtörlesztéssel élnek, akkor abba tönkre megy a világ bankrendszere? Ide figyeljenek emberek? Ez egy orbitális disznóság!


1 megjegyzés:

Névtelen írta...

Szemléletes grafikon, pont olyan, mint egy nagyon súlyosan beteg társadalom lázgörbéje.