2008. február 26., kedd

Senkifalva

Most Árpi elnökről mesélek Abszurdisztánból, Senkifalváról. Senkifalván már a kutya se lakik, ám Árpi elnök hősiesen vadul védi a becsületüket és egységre szólít. Senkifalva fogalmát Hobo volt bátor bevezetni gyalázatos - és sötétben bújkáló - köztudatunkba. Abszurdisztán fogalmát kis hazánkra vonatkoztatva, maga az élet mutatta fel. Szóval lezajlott - amit már úgy vártunk :) - a II. Ingatlan Parlament. Szépen sorjában jelennek meg erről a "hagyományteremtés igényével" szervezett eseményről a híradások. Vannak olyanok, akik ott se voltak, mégis hírt adnak róla. Ejnye-bejnye. Ezzel ugyan lehetnének kívül állók, de nem! Mert új fogalmat tanulunk:"felkentek". Ez talán a "Ne hajigáld bíró fia az én libámot" népi izé. A kivülállás - mint tudjuk - az ingatlanmédiában sem egy szokatlan esemény, hiszen újságíróknak még ma sem szerveznek Mars túrákat. Vannak még olyanok, akik ott voltak, ám nem tartoztak a szervezők közé. Vannak persze olyanok is, akik a szervezők közé tartoztak, mert ugye nélkülük ... Egy köti össze őket, hogy foglalkoznak az eseménnyel. Néhány link ezekből:
- Akik nem voltak ott
- Akik ott voltak és akik szervezték
Nyilván ez legalább három féle nézőpontot takar, ennek ellenére nyilvánvalóan koránt sem objektív kép. Viszont szórakoztató. Besandítást enged agyunk bugyraiba. :)
Dalban
- Cseh-Bereményi: Demokrácia
- Cseh-Bereményi: Kék páviánok
Megfigyeltem az emberek nem csak termelnek, szolgáltatnak, hanem egymással is szeretnek foglalkozni. Azt is mondják, többet ér egy jó kép, mint ezer szó. Ugye én aki itt forgolódok, veszekszem az Interneten - nem ellenük értük - azért átélhetek meghitt perceket is.

Nincsenek megjegyzések: