2009. november 19., csütörtök

Karnyújtásnyi Balaton

A Boglári Általános Iskola diákjainak felhívása
VEZETŐKNEK, KÖZÉLETI EMBEREKNEK, CIVILEKNEK, GYEREKEKNEK, FELNŐTTEKNEK, MAGÁNSZEMÉLYEKNEK ÉS CSOPORTOKNAK-MINDEN BALATONT SZERETŐ EMBERNEK!
Mennyi élménnyel, mennyi szépséggel és értékkel ajándékoz meg bennünket a Balaton! Legyen hát minden évben egy nap, melyen méltóan megünnepeljük!

Az első ünnepnap legyen emlékezetes közösségi élmény!

2010. május 15-én, szombaton 14 00- kor,

alkossunk a Balaton körül élőláncot, ugyanabban a pillanatban énekeljük el együtt a „Széles a Balaton vize” kezdetű népdal első két strófáját! Ha szereted a Balatont, kérlek nyújts kezet, hogy álmunk valósággá váljon!

Tisztelt Balatont Szerető!
Ha azonosulni tudsz iskolánk diákjainak kezdeményezésével, kérlek, segíts abban, hogy a településedre jutó partszakaszon, vagy kerékpárúton, az élőlánc folyamatos legyen. Szeretnénk a sikeres rendezvényt világrekordként bejegyeztetni. Ne csak a rekordról szóljon ez a nap, legyen valódi ünnepe a Balatonnak: szervezzünk találkozókat, a településeinket szerető híres emberekkel, rendezzünk gyermekeink és szüleik számára vetélkedőket, zenés programokat, játékokat a Balatonról! Mutassuk be a Balatonról született képzőművészeti, irodalmi alkotásokat!

Kezdeményezésünket számos civil szervezet, és Balatont szerető magánszemély támogatja. Ha Te is „kezet nyújtasz”e nagyszabású terv megvalósításában, abban az esetben sikerülhet ez a páratlan kezdeményezés. (Hamarosan elkészül honlapunk, melyen keresztül minden érdeklődő tájékozódhat, a rendezvényről, a kísérő programokról, támogatókrólstb. )

Iskolánk e rendezvény alkalmából rajz-, irodalmi (vers, leírás, illusztráció) és fotópályázatot hirdet „Karnyújtásnyi Balaton” címmel.

Gáligné Pintér Zsuzsa szervező tanár  - Türjei Attila igazgató

Részvételi szándékokat, a rajz és fotópályázatra készült pályaműveket az alábbi címeken fogadjuk:

Gáligné Pintér Zsuzsa

Email: pzs58@freemail.hu
Tel: 06207764961
Boglári Általános Iskola Alapfokú Művészetoktatási Intézmény és Óvoda
Balatonboglár Árpád u.5. Telefon: 85/350-711, Fax: 85/353-430

A Felhívás innen is letölthető!

Nincsenek megjegyzések: