2008. április 14., hétfő

Magyar rapszódia helyett, magyar média hisztéria

Lám? Újra fennen szárnyalnak, demonstrálnak „antifasisztáink” - legalábbis a tömegkommunikációban - egy jegyiroda előtt védik a hont. Államelnökkel, miniszterelnökkel az élen. Ebből aztán megtudhatta a világ a „fasiszta veszélyt” Magyarországon. Még jó hogy be nem hívták a NATO-t. Schrődert, azért csak behívták., hogy elmondja … a mit is?

Antifasisztáink fennen kiállnak… a mi mellett? Ki ellen? Pedig nemrég volt egy nagy árnyékra vetődés, amikor azt a szegény roma Józsikát (100 kiló) egy média - rasszista, - fasiszta, - antiszemita Mortimer keresztüldöfte …hoppá aztán kiderült hogy ő meg egy másik roma. És hogy Józsika bicskázni készült? Csak hát a bicskára kardot rántott Mortimer – mert éppen volt nála - a másik szintén roma. És győzött a jobb. Micsoda beégés! Antifasiszta-demokrata-globalizátor jogvédőink rasszizmust hiszterizálnak. És nem tanulnak. Nem tanulnak. Nem tanulnak. Semmi bocsika? Hogy elqurtuk, hát bocsika? Újra és újra, hülyének néznek és legyaláznak. Lefasisztázzák a magyarságot.

Ez bizony ellenségkép festés. Ha nem akarsz bekerülni a transzporta, te olvasd a listát elv médiásítása. Ez bizony nem a magyar kártya. Azt a románok és a szlovákok, szerbek – magyarokat fogva tartók és verők – húzzák meg. Ez bizony most a „zsidro” kártya. Ugyanazzal a céllal persze. Náci illetve fasiszta veszélyt hiszterizálnak. Ezt a port szórják újra és újra arcátlanul a médiába, a hírekbe. Mondhatnák, pedig egyszerűen: passzív terrorista. Mert ugye a terrorista az, aki valakivel (a multinacionális cégekkel és a nemzetközi karvajtőkével), avagy valamivel (a kizsákmányolással, az elnyomással) nem ért egyet és urambocsá esetleg ellenáll. Nem is értem miért nem passzív terroristáznak le már minket. Habsburgék vígan lerebeliseztek, miután a nyakunkra ültek. Mit itt szenyázni? Rákosi pajtáselvtárs is 10 millió fasisztát látott e tájon, aztán el is kolbászolt gazdáihoz …

Újabb közröhej nem? Színtiszta Abszurdisztán. Azok, akiknek kezében a hatalom, az erőszakszervek irányítása képtelenek lennének kezelni a „futballhuligánokat”? Kénytelenek egy jegyiroda előtt kitárt fehéringben védtelen mellüket mutatva - harcos antifasisztaként - belenyilatkozva a médiába, úgy kiállni? Úgy tűnik már vannak magyar Oszama Bin Ladenek is? Akik itt „rejtezkednek” 400-500 fős elégedetlen fiatal élén vonulnak – engedélyezett - tüntetési helyszínről másik helyszínre amit a tévé is közvetíthet? Persze nem találni a „főkolomposokat” ahogy Oszama Bin Ladent se. Szegény államelnöknek, miniszterelnöknek kell fehér ingben, mellen széttépve kiállni … Ja és ez a fránya Kaya Ibrahim se került elő, pedig a 168 óra szorgalmasan forszírozta. Őrület.

Vagy lehet éppen „ők” szerveztetik ezeket a provokációkat? Hogy eszünkbe ne jusson elszámoltatni őket?
Márpedig egyszer el kell számolni mindenkinek azzal, amit megtett és azzal is, amit megtenni elmulasztott. Ja meg az üvegzsebbel, a nemzeti vagyonnal és adóssággal is. Isten és ember előtt, egyaránt.

Egy kis dalos emlékeztető Szabadszombat Ez a haza nem eladó

1 megjegyzés:

Béci írta...

igen, ez már ismert a fegyverkereskedőktől: ha nincs valahol gáz, nem kell a fegyver.. hát csinálunk egy kis problémát..
így lehet fenntartani a félelmet.
Ahogy az usa is...hát nem probléma az, hogy kiverjük az irakiakat Kuvaitból, és megállunk, nem rohanjuk le az irakiakat. Hagyunk kis luftot az újabb hadseregnek, beavatkozni...Amelyik be is avatkozik, úgy, hogy nagy az atomfegyver előállításának a veszélye, hisz már napok kérdése, hogy meglesz nekik.
Erre lerohanják, majd kiderül, hogy nem is volt semmi. És akkor bocsánatot kértek? Hát nem, hanem egyre gyalázatosabban bánnak az irakiakkal...