2007. december 6., csütörtök

Ingatlanmikulás

Mit is ír a Népszava? : "A Magyar Ingatlanközvetítők és Értékbecslők Szakmai Szervezete két miniszternek és a miniszterelnöknek is virgácsot adott csütörtökön - mondta Békési Béla, a szakmai szervezet elnöke. A virgácsokat ugyan csak az érintettek (a pénzügy-, valamint az önkormányzati és területfejlesztési miniszter, illetve a miniszterelnök) képviselői vették át a taglétszámát tekintve negyedik ingatlanos szervezet képviselőitől, de a demonstráció mindenképpen felhívta a figyelmet a szakma problémáira - mondta az elnök."
Milyen szakma? És milyen problémák? ... és én még neki(k) készítettem Görögfüves sertés sültet? Úristen! Nekem akkor mit hoz?
Képriport

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

Gyurcsány virgácsot kapott
2007. dec 06. 18:06 - Stop.hu
A Magyar Ingatlanközvetítők és Értékbecslők Szakmai Szervezete két miniszternek és a miniszterelnöknek is virgácsot adott csütörtökön - mondta Békési Béla, a szakmai szervezet elnöke.
Gyurcsány, Veres és Bajnai virgácsot kapott

2007. dec 06. 15:52 - Gazdasági Rádió-PB.hu
A Magyar Ingatlanközvetítők és Értékbecslők Szakmai Szervezete két miniszternek és a miniszterelnöknek is virgácsot adott - mondta Békési Béla, a szakmai szervezet elnöke. A virgácsokat ugyan csak az érintettek (a pénzügy-, valamint az önkormányzati és területfejlesztési miniszter, illetve a miniszterelnök) képviselői vették át a taglétszámát tekintve negyedik ingatlanos szervezet képviselőitől, de a demonstráció mindenképpen felhívta a figyelmet a szakma problémáira - mondta az elnök.

Virgácsot kapott Gyurcsány
2007. dec 06. 15:48 - Népszava
A Magyar Ingatlanközvetítők és Értékbecslők Szakmai Szervezete két miniszternek és a miniszterelnöknek is virgácsot adott csütörtökön - mondta Békési Béla, a szakmai szervezet elnöke. A virgácsokat ugyan csak az érintettek (a pénzügy-, valamint az önkormányzati és területfejlesztési miniszter, illetve a miniszterelnök) képviselői vették át a taglétszámát tekintve negyedik ingatlanos szervezet képviselőitől, de a demonstráció mindenképpen felhívta a figyelmet a szakma problémáira - mondta az elnök.

Névtelen írta...

A Vadkeleti Ingatlanmikulás berugja egy Vadkeleti Ingatlanos Kocsma ajtaját. Megáll a köszöbön, csípőre teszi a kezét és így rikkant: Na Pupákok. Megjöttem. Én vagyok a legfaszább csávó itt a kocsmában. Lassan felemelkedik egy Vadkeleti Hatajtós Szekrény Sönförőz a sarokasztaltól, törzshelyéről és szeliden így szól: Mit hallottunk Öcsi?
Ingatlanmikulás: Na meg te.