2009. december 4., péntek

A Magyar Gyalázat Napja: December 5.



2004. December 5-én a Magyar Köztársaság szavazásra jogosult állampolgárainak többsége, megtagadta a köztársaság határain túli testvéreitől a kettős állampolgárságot. Magtagadta a testvériséget, magyarságát. IQ=50

Ádi és a Mikulás

Télapó a másodikon

Hadd főzzek ma magamnak ...

IQ


Egy férfi bemegy egy bárba, ahol a kiszolgáló egy robot. A robot megkérdezi tőle:
- Mit kér, Uram?
- Egy Martinit.
- És mennyi az IQ-ja, Uram?
- 168.
Ezután a robot elbeszélget vele a fizikáról, az orvostudományról és az űrhajózástól.
A férfit nem hagyja nyugodni a kíváncsiság, ezért később visszamegy a bárba. újra Martinit kér, és amikor a robot az IQ-ját kérdezi, azt válaszolja, hogy 100. Ezután jól elbeszélgetnek a fociról és az időjárásról. A férfit még mindig nem hagyja nyugodni valami, ezért harmadszor is visszamegy:
- Mit kér, Uram?
- Egy Martinit.
- És mennyi az IQ-ja, Uram?
- 50.
A robot közelebb hajol:
- 2010-ben is az MSZP-re szavazunk, ugye?

Nyócker 2400

2009. december 3., csütörtök

XXI. század - a legendák velünk élnek


RTL KLUB 2009.12.08. 23:20
A történelem nem unalmas, legfeljebb rosszul írják. Teljességre, azaz a összefüggések mindenre kiterjedõ feltárására aligha van mód, nem csak az adatok hiányossága, hanem az élet rövidsége miatt is. A részletek azonban sokat mondanak el, mint ahogy egy-egy mondat, egy-egy gesztus sokat árul el az emberrõl. Az anekdoták fontosak hát - három kis történet már jellemez egy embert, egy kort. Ezeknek a történeteknek a segítségével akarja bemutatni a történelmet a XXI. század, ahol a legendák velünk élnek.

RTL KLUB XXI. század műsora

Megjegyzés: A műsorban volt munkásőrök (is) beszélnek a Munkásőrségről.

2009. december 2., szerda

A magyarság ereje a családban van – Beszélgetés Böjte Csaba atyával


"Elanyagiasodott világunkban ünnepeinket is egyre inkább a fogyasztás jellemzi, a csendes várakozást elnyomja a reklámok hangereje, a bevásárlóközpontok zaja, az ünnepi pillanatokat mérgezi a ránk zúduló információáradat a világválságról, az influenzajárvány aktuális adatairól, sokunkat pedig szorongással tölt el az ünnep utáni jövő bizonytalansága. Böjte Csaba ferences szerzetes azonban más szemmel és lélekkel figyeli a világot. Adventi beszélgetésünkben Csaba testvér szerint az ember, a család a megoldás kulcsa, ami nyomán nem csak szebbé tehetjük ünnepeinket, és tartalmasabbá hétköznapjainkat, hanem optimistábban láthatjuk a magyarság jövőjét is"

Továbbiak....

Nagytérségi bűncselekmények: H1N1

Internetes Anonimusz észrevétele

A „hazai” oltóanyagot tehát egy olyan cég gyártja, amelybe a magyar állam milliárdokat pumpált kétes, átláthatatlan és titokként kezelt körülmények között, tulajdonosai pedig rejtőzködnek, és ezáltal nagyjából a drogkereskedők által kínált szerek és a kéretlen reklámemailekben hirdetett hamis potencianövelők előállítóival vállalnak azonos mértékű - azaz semennyi - felelősséget a termékeikért.A különbség csak annyi, hogy a pilisborosjenői oltóanyaggyár mögött álló titokzatos drogbáróknak a magyar állam választott tisztségviselői és egészségügyi hatósága a dílerei. A dílerkérdés pedig közismerten bizalmi ügy, a H1N1-oltást elutasítók magas aránya az egész magyar állam iránti totális, és sajnos teljesen racionális, észérvekkel alátámasztható bizalmatlanságot tükrözi.
Kommentár: Már vizsgálják a jelenséget. Főszabály: ahol titkosítás van, ott svindli is van. 


2009. november 30., hétfő

Kistérségi bűncselekmények

A magyar abszurd egy figyelemreméltó alkotására hívom fel a figyelmünket, Szöllősi Anna (Pancsi) műhelyéből.

Folklore Crimes from Anna Szollosi on Vimeo.