2013. március 8., péntek

Nők Napjára 10 dal tőlem

A szerző dalnok arcmásai, és tényleg mind más és más, pedig mind ő


A halvány Hold 
A szerző csalódást él át, úgy érzi elhagyták, ami talán nem is alaptalan
A városon átsuhan 
A szerző áttételesen kívánja tudtára adni a múzsának érzelmeit, szél képében 
Álom  
A szerző költőien éli át a szexuális közeledésének visszautasítását, helyesebben elbénázását
Bíborszínű szép virágok  
A szerző elköszön aktuális szerelmeitől egy nagyobb erő érzetében, ami be is bizonyosodott 
Eljöttem megnézni  
A szerző elbúsong egy kihunyt szerelem üszkeinél, az Álom vége
Ezer szállal láncolsz  
A szerző rájön, hogy menthetetlenül beleveszett egy kapcsolatba, már csak az ásó-kapa-nagyharang 
Hajnalban Mártámnak  (Zene amerikai népdal)
A szerző újra és újra - mint a természet - szerelmet vall élete párjának
Jégfodrú szeles utakon  
A szerző egy nyárral később elmereng a múlt nyári lány emlékén
Kedvesem el ne hidd  
A szerző exkuzálja magát, mert a hűtlenség gyanúja rávetült
Oly szokatlan nékem  
A szerző méltatlankodik, hogy nem lehet éppen nap, mint nap a szerelmével

... majd a szerző (egy igaz barátját utánozva) feláll és meghajol ...így tiszteleg  a női nem előtt (bár az igent jobb szereti :))




2013. március 4., hétfő

"Feljelentettek, kitagadtak, befalazták az életem ..".

A gyanúsítgatások, rágalmazások legjobb ellenszere - többek szerint - az őszinteség és a nyilvánosság. Facebook profilomon 1858 ismerősömnek megígértem, hogy 2013. Március 4-ét követően a nyilvánosság elé tárom azt a drámát, amely az úgynevezett AXERMIX csoporttal kapcsolatosan kialakult. Ígéretemnek eleget teszek:

A Feljelentés:




A HÍR: A Budai Központi Kerületi Bíróság 30.B.XII. 2029/2012/4 számon nyilvántartott dr. Horváth Anna feljelentő, Tilk László Géza feljelentett ellen rágalmazás vétsége miatt tett feljelentési ügyben (melyre az idézés 2013. év március hó 4. napjára 10:30 órára szólt 1021 Budapest, Budakeszi utca 51/b szám I. emelet 109. ajtó szám alá) a feljelentett jogi képviselőjével Dr. Kende Péterrel megjelent. A bíró megállapította, hogy a feljelentő a szabályszerű idézés ellenére nem jelent meg. A bíró várakozási időt rendelt el, melynek leteltével a feljelentést elutasította. A feljelentett képviselője a fellebbezés jogával nem élt, sőt kérte, a döntést elfogadta, mely 15 nap + postai időt követően lép hatályba, amennyiben a feljelentő nem fellebbez.

A kitagadás

Forrás: www.desz.hu  
A Gazdasági Rádióban elhangzott, AXERMIX riport 

gazdasagi_radio_axermix.mp3 

Megjegyzés: Az AxerMix-hez, az itt elhangzó riporthoz és az AxerMix pertársaságokhoz Tilk László Gézának nincs köze. Ezek saját, civil eredmények. 



SAJTÓMEGHÍVÓ


Az első devizahiteles pertársaság pertárgyalása az AXA bank ellen 

Tisztelt Szerkesztőség! 

Magyarországon megkezdődik az első pertársaság pere a hazai bankok közül elsőként az AXA ellen. Az AXERMIX munkacsoport szervezésében elindított pertársaság elsőként került abba a helyzetbe, hogy kitűzött bírósági tárgyalást mondhat magáénak. 

Tisztelettel meghívjuk a 200 millió forint fölötti perértékű, több mint 30 szerződést megtámadó per első tárgyalására. 

Időpont: 2013. március 04., hétfő 08.30 
Helyszín: Fővárosi Törvényszék Budapest V. Markó u. 27. III. emelet 317. szoba.
Nagyobb tárgyalóterem igénylése folyamatban. A kiírttól eltérő helyszínről a 317. szoba ajtaján lesz információ.


Háttér

Az AXERMIX csoport különlegessége, hogy független, civilekből álló csoport, nem tartozik egyik devizahiteles érdekképviselethez sem. Eddig összesen 5 pertársaságot indított az AXA, és 2 pertársaságot az ERSTE bank ellen. Minden AXA elleni és minden Erste elleni kereset már benyújtásra került a Fővárosi Törvényszékhez. Az AXA-s pertársaságok összesen 100 szerződést támadnak meg, összes perértékük pedig átlépte az egymilliárd forintot. 

Az AXERMIX-ből megszülető pertársaságok jogi képviseletét Dr. Bense László Erik ügyvéd látja el, akit a vörös iszap károsultak peréből már ismerhetnek. 

A pertársaság tagjai a jogi út előtt és mellett a magyar fogyasztóvédelmi hatóságoknál is próbáltak eljárni. Sajnos a csaknem 200 tagjuk és közel ennyi szimpatizánsuk és velük készülő, egyénileg perelő sorstársuk félezer panasza a devizahitelükkel kapcsolatban, így a PSZÁF-hoz benyújtott összes panaszuk is elutasításra került, számukra igen meglepően, arra hivatkozva, hogy ezek nem tartoznak a felügyelet hatáskörébe. 

A pertársaság több mint 150 tagja hivatalos panasszal fordult a belga pénzügyi felügyelet felé is, tekintettel arra, hogy az AXA Bank a belga székhelyű AXA Bank Europe SA Magyarországi Fióktelepeként működik. 

A per további érdekessége, hogy mivel az AXA Bank fióktelep, a perben az alperes maga az anyabank, a belga AXA Bank Europe SA. 

A pertársaság célja a megtámadott devizahitelekre a semmisség kimondása. 

*Az Axapertársaság tagjai ezúton is köszönik a Fővárosi Törvényszéknek, hogy biztosította számukra az illetékfeljegyzési jogot, ezáltal is bizonyítva a jog melletti elkötelezettségét és a jelenleg hatályos Magyarország Alaptörvényének XV. (1) bekezdése szerinti, a „törvény előtt mindenki egyenlő" alapelv gyakorlati megvalósíthatóságát.* 

Kapcsolat és további információk: Horváth Anna 706339372 annaho.dekk@gmail.com 


A dal 




Folytatom ....