2011. október 29., szombat

2011. október 25., kedd

Csóri Csicsó

Megszorító intézkedések és ingatlanadó, márpedig nincsenek.
Amiről a nagy érdemű publikum úgy vélné, hogy kacsa, az nem kacsa, hiába hápog, totyog és néz ki úgy mint egy kacsa. Ő Csóri Csicsó, az a kacsának látszó lény, aki kutyának képzeli magát. Mert neki van identitása.
Barátaim a lakóingatlanok négyzetméterére kivethető adó, nem ingatlanadó, csak annak látszó tárgy. Vagy kocka, vagy kalapács, ami el van vetve. Majd kikel, mint az Auchan hörcsögök répája.

2011. október 23., vasárnap

Krumplispogácsa a kisvájlingban

Posted by Picasa
Tilk Jánosné Berg Lizi nagyanyám forogna sírjában, ha látná hogy sütöm ki, egy nagy olasz mesterserpenyőben.a sütő helyett. Ám ha megkóstolná ... :)

Felhívás



Deviza-elszámolású hiteled van?
Már nem, avagy alig bírod?  
Bíró elé a bankárral!  
Le a deviza-elszámolású hitelszerződésekkel!
Csatlakozz a Devizaadósok Szövetségéhez!
Regisztrálj: www.devizaados.eu

Kedveseim!

Reklamáció érkezett, hogy Palimadár lazsál, mert nem adja a megszokott ütemben az információt szeretteinek és az érdeklődőknek. A felvetés jogos! Mert a szeretteinknél fontosabb nincs a világon, avagy aki ellenkezőjét állítja az hazudik.
Egy mentségem van kedveskéim. Megszaporodtam és szaporodok. A többi palimadár élére álltam a tegnapi napon és a fészekalja elnöknek választott. No ez a hatalmas igyekezet volt az, ami elvonta figyelmemet a Sasadi főcsatornámtól, amiért itt és most kérek egy hatalmas meaculpát.

Lássátok szömtükkel, így tollászkodom a Devizaadósok Szövetségében alakuláskor.


A képen Illetékes Bajtársként vagyok látható, hiszen mint előttetek jól ismert több szereposztásban adom elő vezérelvemet: "Többet ér fizetség nélkül is dolgozni, mint haszontalanul élni."
Dallamos közérzetként álljon itt ez alkalomból egy még "csiszolatlan gyémánt" (ezt szigorú baráti kritikusaimnak) dalom Jómunkásemberként: