2009. július 25., szombat

Megmutatja: Kaoma (Lambada)



Komment: Latin farkasok.

Megmutatja: La Bamba (Los Lobos)



Komment: Latin farkasok!

Ellenségkép

Weöres Sándor: A szeretet fő-ellensége nem a gyûlölet, hanem az érzelgős jóságoskodás; a hazafiságé nem a haza megtagadása, hanem a méltóságteljes piócaság és handabandázó honmentés; a szerelmi erkölcsé nem a szerelmi erkölcstelenség, hanem a társadalmi tisztesség, mely míg a leplezetlen bujaságot üldözi, százféle korcs bujaságpótlékot kínál.

A Magyarok Világszövetsége az ujgurok mellett

A Magyarok Világszövetsége is az ujgurok mellett
2009-07-25 14:22 barikád.hu
Ujgurisztán

A Magyarok Világszövetsége mélységes aggodalommal követi a Kína északnyugati tartományában zajló véres összetűzéseket, amelyeknek riasztóan nagyszámú halálos áldozatuk van. A világ több mint ötven országában élő, tizenötmilliós magyar nemzet nevében a Magyarok Világszövetsége felszólal az ujgur civilek védelmében, annál is inkább, mert a magyarság legközelebbi rokon népéről van szó.



Terebess: Ujgur irodalom

Hősök



Ne bántsd a magyart!
Ne bánts a magyart,
Mert az anyák,
A hősöket mindig újraszülik,
Kik nem ismernek
Sem Istent, sem embert,
Csak az anyjuk kínját és
Dühödt vipera,
Veszett róka,
Agyament sólyom
Képében csapnak le rád.
Időd sem lesz kiáltani
mongolt vagy terroristát!

Magyar!

Ne akarj hős lenni! Ne hősködj! Hősnek születni kell, hiszen a hősiesség több mint akarat. A hősiesség elszántság, halálra, áldozatra szántság és mint ilyen a Teremtő akarata. Azonos a szentséggel. Be van kódolva! Motiváció és képesség is kell hozzá. Ahogy áruló, úgy hős sem lehet bárki. Korrupt is csak az lehet, aki mások által összehordott javak felett rendelkezhet. És oda is el kell jutni valahogy. Csak a tömeg szeretné, hogy lekorrumpálják! Ne feledjük az utat egymáshoz: Ajándék - Lepénzelés - Fenyegetés - Harc.

Hőseink itt járnak köztünk: Magyar - értsd nemzeti - érzésűek, önkéntesek és fegyveresek! (A szó és a pénz is fegyver! ) Szentté válni hitért, hőssé válni csak a népért lehet. Mert a hős nem szent és a szent nem hős, bár egyformán végzik, vérben: ahogy születtek.

Ki értem él vagy értem hal, szeretem érte!

Kalapos

2009. július 21., kedd