2009. július 7., kedd

Pátria Találka 2009.07.10-12 Mogyoróska

Öcsi műsorterve
1. Álom ...
2. Jégfodrú ...
3. Bíborszirmú …
4. Letűnt a Fiastyúk ...
5. Eljöttem megnézni …
6. Mosollyal járt …
7. Túl a hegyen …
8. Városon átsuhan …
9. Lázadó …
10. A tölgyek ...
A felkészüléshez:
Dalgyűjtemény
Dalszövegek

Közreműködnek:
- Szöllősi Tibor (Tibu)
- Czifrák András (Czifi)
a Pátria együttes alapítói illetve a jelenlévők



Program

Pátria Március '73


2009. július 6., hétfő

Pusztulnak a hősök

Az emberek és a birodalmak harca
A hír: "Zavargások voltak Kínában, egy nyugati, főleg muszlim ujgurok lakta tartományban. 140-en meghaltak és több mint 800-an megsérültek. Ez volt Kínában a legvéresebb tüntetés a 20 évvel ezelőtti, Tienanmen téri események óta. Azt nem tudni, ki kezdte, a kínaiak szerint a tüntetők támadtak, külföldön élő ujgurok szerint viszont diákok tüntettek, és a rendőrök közéjük lőttek."
Magyarul: Ezek a "muszlim újgurok" a jakutokkal együtt a magyarság kun összetevőinek legkeletibb rokonai. Nem létesítenek más népek hazájában, országában erőszakkal telepeket, mint az izreeliek Palesztínában és a kínaiak Újgúriában. Lásd mít ír a kínai birodalom róluk.
Dalban: Mit keresünk e csúcsokon? / Tolcsvay L. - Müller Sziámi P./

2009. július 5., vasárnap

Ellenállók

Csak azt kell megérteni, hogy a világ nem fekete vagy fehér, nem jobboldal vagy baloldal, nem nemzeti vagy kollaboráns. Csak egy kötőszót kéne megérteni, az IS-t. Istenem. Mert ugye van amikor ellent kell állni és van amikor együtt kell működni? Nem? Lehet mindig ellenállni vagy mindig együttműködni?
Én például először egy évesen a kakaónak álltam ellent. Az ötvenes években drága pénzért megvették szüleim nekem az elsőszülöttnek, bár nem kértem. Mivel drága pénzen vették így belémnyomták. Én meg kihánytam. Oszt annyi. Ma is hányok olyankor, ha jobbra, vagy balra akarnak - akár barátságból - terelni, téríteni, megvezetni.
Éljenek hát az ellenállók és az együttműködők! Alábbi linkre kattintva hírt kaphatunk egy tespedtséggel - és a Kárpátaljai elesettséggel - szembeni ellenállásról, Dixidixitől.

Szép volt fiúk!

Magyar Gárda : Zsoldos Rendőrség 1:0
A Magyar Gárda Mozgalom 2009.07.04-i Budapest Deák téri demonstrációja bizonyította, lehet ellenenállást kifejteni. Az magyar önkéntesek - hazafiak - ellenálltak a lepénzelteknek és zsoldosaiknak. Helyesebben, szembe ültek velük. :)
Szerencsére provokáció sem volt, bár a HÍR TV riporterét csak sikerült valakinek fejen találni egy üveggel, hogy bekerülhessen a hírekbe. Ez a fejen kólintás csak jót tett a HIR TV-nek, hiszen egyedüli tömegkommunikáció forrásként folyamatosan mutatja a botrányt.
A pénztőkét szopó magyarul kommunikáló idegen méda (a hazai tömegkommunikáció) az ismert ellhallgatási technikát alkalmazza - még a Magyar Hírlap és az ECHO TV is - és a "medve bőrére előre ivó előre kormányzó" fidesz, mint szar lapul a fűben. Akkor, amikor szabadon választott EP képviselőt és az egyetlen számot tevő magyar nemzeti párt elnökét megbilincselik és beviszik a Gyorskocsi utcába. Mikor kell védeni a demokráciát, ha nem ilyenkor?
Bizony, annál, hogy a gárdisták mellé ült a Jobbik elnöke és egy gárdista sapkával szűri a könnygázt, lényegesen súlyosabb eset volt az, mikor a Szabadság téren a fidesz vezérkar bontotta a rendőrkordont és nem tett eleget a rendőri felszólításnak. Lám a fekete ruhások - itt most a rendőri erőkre gondolunk - ott nem jelentek meg és nem bilincselték meg Orbán Viktort és társaikat. Szép ellenülés volt Fiúk!

A főrendőr megmondta

Az országos rendőrfőkapitány Bencze József közölte, hogy a rendőrség számára egyértelmű a helyzet: a jövőben jogellenesnek minősül, ha egyenruhában vonulnak a gárdisták az utcán, a rendőrség eljárhat velük szemben. Hírforrás: STOP.HU
Kommentár: Magyarul a rendőrség felléphet, azaz zaklathatja, megfélemlítheti - a főrendőr szerint - a Gárdát. Nem a tolvajokat, a bűnözőket, a csalókat üldözi - mert arra nem képes - hanem egyenruhának látszó öltözetben utcán tartozkodó magyar fiatalokat.
Katonai Bíróság elé a főrendőrrel és Független Nemzetközi Bíróság elé a Magyar Gárda egyesületet a Magyar Gárda Mozgalommal összemosó bírót, Czukorné Farsang Juditot!

Fekete Szombat

Vannak-e honban olyanok, akik a Magyar Gárda fekete egyenruhájától és vannak akik a Pénzdiktatúra fekete egyenruhás zsoldosaitól félnek. Akik Európa Parlamentbe szabadon választott magyar képviselőt rabosítnak, nagyon bátrak! Te kitől félsz? Kiket szolgál a magyar rendőrség?

A rendőrterrortól sem hátrál meg a Jobbik

Közlemény: "Jobbik tűrhetetlennek tartja a rendőrség brutális fellépését az állampolgári jogaikat békésén gyakorló emberekkel szemben. A Jobbik tagsága nevében kijelentjük, hogy büszkék vagyunk ártatlanul elhurcolt elnökünkre, Vona Gáborra és a Magyar Gárda Mozgalom összes bátor gárdistájára. A harmadik legerősebb párt elnöki jogkörét Szabó Gábor, a Jobbik Országos Választmányának elnöke gyakorolja Vona Gábor szabadulásáig."