2009. július 5., vasárnap

Szép volt fiúk!

Magyar Gárda : Zsoldos Rendőrség 1:0
A Magyar Gárda Mozgalom 2009.07.04-i Budapest Deák téri demonstrációja bizonyította, lehet ellenenállást kifejteni. Az magyar önkéntesek - hazafiak - ellenálltak a lepénzelteknek és zsoldosaiknak. Helyesebben, szembe ültek velük. :)
Szerencsére provokáció sem volt, bár a HÍR TV riporterét csak sikerült valakinek fejen találni egy üveggel, hogy bekerülhessen a hírekbe. Ez a fejen kólintás csak jót tett a HIR TV-nek, hiszen egyedüli tömegkommunikáció forrásként folyamatosan mutatja a botrányt.
A pénztőkét szopó magyarul kommunikáló idegen méda (a hazai tömegkommunikáció) az ismert ellhallgatási technikát alkalmazza - még a Magyar Hírlap és az ECHO TV is - és a "medve bőrére előre ivó előre kormányzó" fidesz, mint szar lapul a fűben. Akkor, amikor szabadon választott EP képviselőt és az egyetlen számot tevő magyar nemzeti párt elnökét megbilincselik és beviszik a Gyorskocsi utcába. Mikor kell védeni a demokráciát, ha nem ilyenkor?
Bizony, annál, hogy a gárdisták mellé ült a Jobbik elnöke és egy gárdista sapkával szűri a könnygázt, lényegesen súlyosabb eset volt az, mikor a Szabadság téren a fidesz vezérkar bontotta a rendőrkordont és nem tett eleget a rendőri felszólításnak. Lám a fekete ruhások - itt most a rendőri erőkre gondolunk - ott nem jelentek meg és nem bilincselték meg Orbán Viktort és társaikat. Szép ellenülés volt Fiúk!

Nincsenek megjegyzések: