2011. augusztus 11., csütörtök

Nyílt levél a Bírósági Végrehajtókhoz

Tisztelt Bírósági Végrehajtó Társadalom!

Egy Mika Waltaritól származó tanmesével kezdem: Egy csepp méz

Történt hogy a piacon egy mézes csuporból a porba cseppen egy csepp méz, ami pont egy  légy elé esett. A légy boldogan rámozdult és boldogan lakomába kezdett. A  légy nagy túlmozgásos lakomáját meglátta egy rigó és azonnal bekapta a legyet. A rigó akcióját meglátta egy macska aki azonnal bekapta a mézes legyet bekapó rigót. A macskát meglátta egy kutya, aki azonnal kivéreztette a macskát. Ezt meglátta a drága fajmacska tulajdonosa, akinek kezénél volt a puskája, és veszteség érzetében egy lövéssel leterítette a kutyát. Ezt viszont látta a kutya tulajdonosa, és miután az eb egy ritka és drága fejeb volt és nagyon szerette is, indulatában egy lövéssel leterítette a macska gazdáját. A macska gazdáját fegyveres rokonsága fogta körben annak halálakor, így a rokonság sortűzzel végzett a gyilkos kutyatulajjal, aki szintúgy fegyveres rokonai körében tartózkodott, ahogy végzett vele a sortűz. A gyilkos kutyatulajdonos rokonsága sortűzre sortűzzel válaszolt miáltal hatalmas fegyveres összecsapás bontakozott ki a piacon, rengeteg ártatlan ember halálát is előidézve.

A kérdés csak az, hogy az ilyen eleve elrendeltetett? Mert hogy a piacon ne essen le egy csepp méz az kivédhetetlen. Van -e mód a piaci háború megelőzésére? És ha van mi az?


Lássuk:

1. Hogy egy csepp méz el ne cseppenjen véletlenül, az megoldhatatlan piaci viszonyok között.
2. Hogy a légy be ne kapja a mézcseppet kivédhetetlen, hiszen a természet törvényeinek engedelmeskedik.
3. Hogy a rigó be ne kapja a legyet kivédhetetlen, hiszen a természet törvényeinek engedelmeskedik.
4. Hogy a rigót le ne terítse a macska kivédhetetlen, hiszen a természet törvényeinek engedelmeskedik.
5. Hogy a macskát le ne terítse a kutya kivédhetetlen, hiszen a természet törvényeinek engedelmeskedik.
És lám itt a megoldás: Ne lődd le a kutyát!
Csak az ember képes az ösztönei befolyásolására. A macska és a kutya tulajdonosok megegyezhetnek háború nélkül.

Tisztelt Végrehajtók!
Ne "lőjétek le a kutyát", azaz bojkottáljátok a devizahitel-elszámolású kölcsönszerződésekből eredő végrehajtásokat, mindaddig amíg a bankok nem módosítják ezen szerződéseket a devizaadósokkal, mert ezzel bűnsegédletet követtek el. Ti tudjátok éppen a gyakorlatoktól a legjobban, hogy a végrehajtásra jutott adósok 10 %-a öngyilkos lesz, 80 %-a válik és aki túléli az a fekete munkába, avagy külföldre menekül.
Esetünkben az "egy csepp méz" a devizaelszámolású hitelszerződés. Azt kell megszüntetni és tisztességes szerződéssel rendezni azt, ami most az arra alkalmatlan CHF/HUF változáshoz köti a havi törlesztő részletek számítását. Így jelennek meg a rendszerben olyan törlesztő részletek, amelyeket a magyar emberek jövedelmi viszonyaik miatt képtelenek kifizetni.

Barátsággal

Palimadár www.palimadar.hu

Devizaadósok Érdekvédelmi Szövetsége szervezése

1 megjegyzés:

Névtelen írta...

Kizárt dolog, hogy egy végrehajtó is beállna a csatasorba. Ez olyan, mint egy hóhért megkérni, ezentúl tisztelje az emberéletet.