2011. augusztus 12., péntek

Bátorság

Kedves László!
Jelentkeznék az alábbi felhívásra.
"Én ezt teszem pertársasággal tervezetten és továbbra is keresem a K&H Autólizinggel érintetteket, a költségek csökkentése érdekében."


Kedves Péter!
Hamarosan működik a szervezői portál, ahol be lehet regisztrálni az „érintettségi kör” szerint, tehát: melyik bankkal történt a szerződéskötés és milyen „termékre”. Ez a körülmény szabja meg a fogyasztóvédelmi egyesület kereteit. 
- Egy egyesülethez minimum 12 fő szükséges törvény szerint. Az egyesület (szövetségi egység) hozza létre a pertársaságot (pertársaságokat). 
- A keresetet a bíróság felé a pertársaságok nyújtják be. A fogyasztóvédelmi egyesületek (pertársaságok) szövetségbe szervezve együttműködnek, támogatják egymást. A szövetség kommunikációs weboldala a www.devizaados.eu .
Ergo: Kis türelem, amíg a szövetségi szervező-kommunikációs weboldal feláll. Tesztüzemben indul, mégpedig a regisztrációkra – önszerveződés alapjai – és a sajtófigyelésre, érdekvédelmi kommunikációra kihegyezve. 
Ahogy a szervezői-kommunikációs weboldal megjelent, kérlek regisztrálj, kövesd nyomon az eseményeket és kapcsolódj be az érdekvédelmi munkába.
Bátorság
Palimadár



Devizaadósok Érdekvédelmi Szövetsége szervezése

Nincsenek megjegyzések: