2011. március 9., szerda

Magyarország energia nagyhatalom lehetne, ha ...



Ha ....

kuruc.info leleplező írása: Körlevél-küldözgetőink kedvéért újratöltve: "gróf" Spanyol Zoltán és a "vízenergia"
Miután nagy nehezen elcsitult a "több száz cigány támadta meg a főkapitányságot" láz, s Fricz Tamással sem várják már túl sokan aTrianont felszámoló pápai intézmény közbelépését, itt a legújabb szenzáció a szegény csodaváró magyarnak: az ember, aki nem "az oxigént", hanem az energiát veszi ki a vízből, megmentve ezáltal s felvirágoztatva a nemzetet: gróf Spanyol Zoltán!
Csak valami szörnyű összeesküvésnek köszönhető, hogy a világon senki nem akarja legyártani a csodálatos szabadalmát immár húsz éve (pedig hetek alatt hülyére gazdagodhatna belőle), de most végre itt a lehetőség, mely minden gondunkat megoldja, adakozzon Ön is...
Vagy küldje el válaszul cikkünket javíthatatlan körlevél-küldözgető ismerősének..
Továbbiak

Gróf-Spanyol Zoltán viszontválasza
Bölcs fizikusunk bölcsen átugorva az előadásom neki fájdalmas részét, rátért az adakozás gyűjtésére, ami szép körmondatban megfogalmazva azt tartalmazza, hogy a kisemberek pénzét csalom ki, ami „kizárólag Gróf Spanyol Zoltán egyéni gazdagodását szolgálhatja.” – írja rágalmában.
Továbbiak

Kommentár 
Most légy okos Domokos! Mert ugye ki a fasz is ez a Dr. Kende Ferenc József, fizikus, aki lerántja a leplet? Mert a Google nem találja!

Nincsenek megjegyzések: