2011. május 8., vasárnap

Kuriózum: CITIZEN PN 48

Posted by Picasa
1998-ban intenzíven kerestem. Tizenhárom év "rejtezkedés"után, egy íróasztal baloldali lezárt rekeszéből került elő a lomtalanítás alkalmával. 

5 megjegyzés:

Névtelen írta...

A partizánok ezzel nyomtatták a robbantási terveket ...
Ságvári Endre útlevélképe is ezzel készült.

Névtelen írta...

Igen, emlékszem, Münnich Ferenc erről küldte az utolsó moszkvai telexet. Sose felejtem el, dőlt a vodka, mindenki danolt, Zúg a Volga, Ehenyuhjem, igen

Névtelen írta...

T.bácsi: szerintem ez kicsit erős volt. Vissza kellene venni ebből a ságvári endrézésből. Komolyan. És hogy partizánok. Azért ez nem volt szép. Olyan szép dalok szóltak az amúri partizánokról. Ráadásul, pont ott, a Csendes Óceánnál értek véget a csaták.

Pesti Srác írta...

Mi ez a partizánozás? Figyelem-elterelés? Porhintés? Bűnbakfejés? A szovjet ügynök partizánok 80 év alatt nem loptak raboltak annyit, mint a Gyurcsány féle Euro-Atlanti kurtizánok. Talán az elmúlt húsz év gazembereit kéne elszámoltatni, aztán sor kerülhet a megelőző nyolcvan év értelmezésére is. Ezzel együtt hogy egy szerencsétlen CITIZEN laptop nyomtatónak, ehhez meg mi köze?

KatAnna írta...

Kedves Partizán Memoriterek !

Nekem is van egy ilyen, és nem a partizánok jutnak eszembe róla, sok jó szolgálatot tett utazáskor,olyan országokban ahol nem minden sarkon lehet nyomtatni. Sajnos a kábel amivel a géphez csatlakozna, elveszett, ha valahol találnál egy plussz kábelt, szívesen átveszem. Szerintem még ma is formatervezett szép darabnak minősül. Csak az a fránya szalagos patron....hát azt nem tudom hol lehet kapni.
Üdvözlettel: Anna