2011. április 23., szombat

Cigánykártya: Rendelet amely tiltja, a rendőrség hatáskörébe eső munka végzését.

Avagy a Pintér tojás. Úgy néz ki, hogy az "erőszak állami monopóliuma" jogán (?) félelmet csak a magyar állam szervei kelthetnek büntetlenül. Megérkezett a Pintérland Cirkusz és a húsvéti fészekbe bekerült a Pintér Tojás. Mostantól aki fekete mellényt, avagy dzsekit visel és romák lakta területre téved, a legkevesebb, hogy előállíthatják, félelemkeltés, kvázi garázdaság okán és akár egy nap elteltével is bíróság elé kerülhet. 
Mától ugyanis életbe lépett a rendelet amely tiltja, a rendőrség hatáskörébe eső munka végzését. Példás gyorsaság. 
Mire jók a fedezetlenül kibocsájtott USA dollárok?
Valahol - például Gyöngyöspatán, ám ez történhet bármely cigánylakta területen Magyarországon - hisztériát keltünk. LMP-s aktivistákat - a tízmilliós támogatás fejében - egy kis sátrazásra, takarításra kérjük, majd a Vöröskereszttel - szintén a támogatás fejében - Csillebércre szállítunk mintegy 300 roma gyereket és asszonyt. Ezzel kész is a világhír! Evakuálják a cigányokat Magyarországon.
Erre az ócska trükkre a magyar kormányzat rendeletet hoz és előállítja magánterületről egy egyesület vezetőit, garázdaság jogcímén és egy nap alatt bíróság elé is állítja. Hát ha valami félelmet kelt, akkor ez, a Pintér Tojás.
Megérhetjük még azt is, hogy a romák félelmükben behívják az amerikai csapatokat? 

Nincsenek megjegyzések: