2010. július 20., kedd

Pest Reject



Megredelem

5 megjegyzés:

Névtelen írta...

Meg ne vegye senki, mert nagy kamu az egész... A hotelben ahol dolgozok volt egy egércsalád akik ellen vettük ezt a használhatatlan ketyerét 3 db-ot is egy 30 négyzetméteres helységbe. Ugyanúgy szaladgáltak fél méterre tőle, végül a "retró" egérfogó végzett velük. Mellékesen: hogy tudná még a szúnyogot is távol tartani.. Népbutítás felsőfokon..
Egy elégedetlen vásásrló

Névtelen írta...

Már az is gyanús, hogy patkányra, egérre,csótányra, pókra stb. mindenre jó! Ugyanis ezeknek a lényeknek annyira más az idegrendszere, hihetetlen hogy mindre hasson. Másrészt ha el is mennének a lakásból, hova mennek? A szomszédba? És ha a szomszéd is vesz, akkor az utcára?

Névtelen írta...

hát én tanácstalan vagyok, van hogy hat van hogy nem. Időszakos. Pl, mióta van "özönlenek a békák a falból" BÉKÁK!!! Jól olvassátok. Menekülnek a falból, persze egerünk is van változatlanul. Viszont hangya alig van mióta használjuk. Kb 5 hónapja. Pókra nem hat. Szúnyog, és légy vonatkozásában nem tudok mit mondani, mert októberben már nem volt, de 100, hogy nem hat rájuk!!!

Névtelen írta...

Nem lehet, hogy külön be kell állítani a "készüléket" pókok, legyek, csótányok ellen? :D
Úgy, mint ahogy a vezeték nélküli csengőknél is be lehet állítani, hogy nehogy a szomszédnál szólaljon meg ugyanaz a csengő? :D
Érdekes lehet, hogy az egereknek, a pókoknak meg a csótányoknak is ugyanolyan idegrendszerük van a reklám szerint. Milyen hüjének is néznek minket a VS Teleshopnál! Azt hiszik, hogy mindenki beveszi ezt a maszlagot!

ecsdia írta...

Nekem több mint féléve van ez a riasztó, de ugyanúgy van egerem, szúnyogom, meg élvezkedő legyeim, mint a készülék előtt. Szerintem ezzel csak az elektromos művek járnak jól, mert csak egy fogyasztó hely. Lehet, hogy ők állnak a háttérben, ők reklámoztatják e hasznavehetetlen elektromos ketyerét?