2010. július 18., vasárnap

Döbbenetes, lehangoló és undorító

Fogócska és bújócska? 
Gyermekkorunk két játéka, ami ma nagyban zajlik a politikai porondon. Sorra jelennek meg a médiában a "torkos borzokról" szóló híradások, amelyek a korrupcióról, a csúszópénzekról szólnak. Újabb és újabb politikus nevek kerülnek a "köztudatba". Legutóbb Molnár Gyula szocialista képviselő, illetve XI. kerületi polgármesterről "hult le a lepel" mintegy 8 misivel összefüggésben. Folyik hát a fogócska, ami mögött jól tudjuk alapvetően a pártkasszák feltöltésének kényszere áll és tutira megy a fidesz, mert ők is jól tudják mitől döglik a légy. Persze a pártkassza feltöltésekor az üveg zsebekbe is jut a mindenkori kormánypártok és ellenzékeik képviselői sorában egyaránt. Ezért is kellett szélsőjobbosítani a kreált "jobbról" és "balról" összehajlással a Jobbikot, mert az jobbra és balra is megmarkolhatta volna a heréket. Bár ki tudja? Ami késik nem múlik. Mindenesetre nagyon nem jól veszi ki magát, mikor Kaya Ibrahim kergeti Zuschlagot. 
Zajlik a bújócska is. Végre megalakult a Magyar Nemzeti Gárda, a társadalmi önvédelemnek - európában sem ismeretlen - formációja, a talpig fellazító gonoszsággal "törvényesen" gúzsba kötött rendőrségnek és "töketlen" polgárőrségnek a funkcionális konkurenciájaként. A regnáló hatalom meg úgy tesz, mintha ... ez a szerveződés az állam "erőszak monopóliumát" sértené? Süket jogász duma. Orbánék egyszerűen  lefejtik, eltaszítják  a jogos önvédelemre szerveződő becsületes magyar ifjak, az önkléntesek tenniakaró kezeit az ország szekeréről. Mint egy féltékeny tacskó kutya megmorogják az önkénteseket, mert azok speciel a Jobbik mentén szerveződtek, fejlődtek fel. Teccetek volna jól szervezni a Polgári Köreiket. Vállalták volna fel azok a nép bajait. Mert hát a polgári körök meg mi a búbánat voltak? Nem szervezett - utcára is mozgósítható - erő. Vona nem Orbán hóna alól bújt elő? Nem egy Polgári Körben szervezkedtek a korlátok lebontására? ( És ne feledjük azt sem ám, hogy Orbán meg Soros hóna alól bújt elő. Óh. Micsoda penetrás hónalj odűrök ugye? ) Persze, majd jönnek ők - mármint a fideszesek - és minden tyúk meg pofon mellé mellé rendőrt állítanak. 
Döbbenetes, lehangoló és undorító. Hogy is jutottunk idáig? De sűrű is ez az erdő, benne a Zsiványok Tanyáival! Mikor hányja már le és ki a nemezet ezt az undormányt? Ami a nyakára telepedett ezzel az úgynevezett "politikai osztállyal".

"Fehér ingem tiszta legyen, olyan mint a hó! Átok engem el ne érje, ne báthasson a szó!"




Haza ott van, ahol Egészség, Jog, Vagyon és Pénz van! A Jog pedig, nem a fán terem. Testvéreim! Jogainkat ki kell harcolnunk, azokat kitüntetésként senki nem tűzi a mellünkre! Ez az ország ma még nem a mi hazánk, hanem egy IMF lerakat, EU provincia és félgyarmat. Helytartók uralkodtak, uralkodnak rajtunk. Ide s tova 500 éve. Figyeled? Ma már - a közbeszédben - nem húsz évról van ám szó, hanem nyolcról. A Kaya Ibrahimok mintha elévülnének? 

Nincsenek megjegyzések: