2010. július 18., vasárnap

Kedves Kaya Ibrahim?

Igaz, személyesen nem ismerhetlek, ám sokat hallottam, hallottunk rólad és egy ország keresett is. Különösen a 168 óra. Bizony márcsak így van ez. Akinek egy órája van, az mindig pontosan tudja mennyi az idő. Ám akinek 168? 
Itt minálunk minden nagyon szép, minden nagyon jó ... lesz. Csak várnunk kell. ( Talán ötszáz éve?) Képzeld, a nép szavazófülkeforradalmat csinált.  Nem palotaforradalmat. Nem. Szavazófülke forradalmat. Fel is vettük a hungaricumok listájájára. Nekünk már szavazófülke forradalmunk is van.  A szavazófülke forradalmárok akaratából már megindultak a vizsgálatok is. Bizakodók vagyunk. De neked nem kell félned, mert csak nyolc évet vizsgálnak. Nem húszat? Nem ötvenet? Hányat? Ugye? Mert lássuk be, az elmúlt nyolc évről a Nyolcévesek, az elmúlt húsz évről meg a Húszévesek nem tehetnek csak. Bár nem csak a húszéveseké a világ ... az úton még poroszkál ...Lehet haza is poroszkálhatnáll?
Tudatom Zuschlag és Hagyó már előzetesben vannak. Sokan bizakodnak, hogy a húsz év parlamentjéből minél többen csatlakozzanak hozzájuk. Nagyon várjuk a csatlakoztató indítványokat. Képzeld  az Ibolyka pártja is herényire zsugorodott és most már ők is nem a parlamentbe hanem  a bíróságra járnak. Többünk szerint ez lenne a kívánatos az elmúlt húsz év képviselői esetében.  
Fletóék még utolsó fellángolásukban  betiltották - törvényileg -  a Magyar Gárdát, most  viszont Orbán és Vona. bújócskáznak, tudod, akik a te idődben még egy Polgári Kör padját koptatták és mobilesemesen mozgósítottak a korlátok lebontására,  majd meghajtották őket Gergényiék. Gergényiékre viszont visszajöttek Pintérék. Ezek is addig őrizgették vagyonvédték az ingatlanokat, míg Pintér képviselői vagyonbevallása szerint csinos kis portfóliót hoztak össze. Persze nem tudni az sem, hogy vizsgálatálló-e ez a portfólió?
Kérdezhetnéd mi van a Soros fiúkkal, akiket Gyuri bácsi pénzén képeztek ki? Kik Gyuri tata emlőin szívták a politika és egyéb tudományokat? Köszönik jól vannak. Megszedték magukat. Bár mostanában mintha egymás közt is fogócskáznának. Nekik uyganis csak nyolc, ami nekünk húsz.
Most egyenlőre ennyit. Ha írok ne válaszolj. 

A Kay Ibrahim Fun Club és Kifőzde  nevében

Palmadár

Nincsenek megjegyzések: